Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Simona Krainová / foto:

Nastavené vlasy. Fuj, nebo huj?

Které české celebrity si nechaly prodloužit vlasy? S jakým výsledkem?

magazin.cz
Pokud nám něco na našem zevnějšku vadí, není v dnešní době problém si od mindráku pomoci. Radikálnější změna se může vyřešit návštěvou plastické kliniky, s drobnějšími úpravami pomůžou jiní specialisté.

Těmi myslím například manikérky, které jsou schopné z vašich nevzhledných pahýlků vykouzlit sexy dlouhé drápy, nebo solární studia, kde pomocí nejrůznějších metod ztmaví pokožku třeba o několik odstínů a nebo třeba pomocí laseru si někteří nechávají odstranit pihy, jiní třeba zase jizvy atd.

Ani paruka ani vlastní

Já se chci zaměřit na vlasy a sice na jejich zahuštění či prodloužení. Díky této ne zrovna dvakrát levné proceduře si dámy a dokonce i pánové s řídkým porostem hlavy nechávají zahustit vlasy, kdy stačí pár pramínků a zázrak je na světě.

Jiní zase nechtějí čekat roky, než jim naroste potřebná délka vlasů a tak si je nechají prodloužit. Prameny, které mohou být z umělých vláken ale také z pravých vlasů, se přidělají na vlastní porost různými metodami, kdy spoj je většinou zhruba tak velký jako je zrnko rýže. O takto vytvořenou nádheru se musí dotyčný starat trochu jinak než o svou vlastní, například je potřeba používat speciální kartáč.

magazin.cz
magazin.cz


Chlubí se cizím peřím

Uměle nastavenými vlasy se u nás chlubí nejedna celebrita. Simona Krainová si nechává svou blonďatou hřívu prodloužit už léta a nemůže si to vynachválit. Dara Rolins jednu dobu nosila vlasy až do pasu.

magazin.cz
Heidi Janků vždy trpěla tím, že má málo vlasů a tak si také pomohla pár prameny. Zrovna tak Helena Zeťová zahustila řídký porost umělými vlasy, naštěstí nezvolila stejnou metodu jako její matka Alena Semelková, které už pár let „zdobí“ hlavu lacině vypadající copánky.

Šokující Agáta
Prodloužené vlasy mohou vypadat velmi dobře a často laik ani nepozná, že se vlasatice chlubí cizím peřím, ale…

Nedávno jsem zažila lehký šok, když jsem potkala všudypřítomnou hvězdičku Agátu Hanychovou. Agáta má prodloužené asi metrové vlasy, což je sice strašně fajn, ale ona měla upletené dva copy s pěšinkou uprostřed hlavy a když se otočila, lekla jsem se, že má snad hlavu plnou červů než mi došlo, že to jsou díky nevhodnému účesu odhalené spoje jejich nastavených vlasů…

Představila jsem si, jak mám podobnou hrůzu na hlavě já a partner mě chce pohladit po hlavě, kde narazí na spousty „červíků“ a hned jsem si nápad, že na prodloužení půjdu také, rozmyslela.

Co vy? Šli byste do podobné procedury? A vy, co už nastavené vlasy máte, pochlubte se se svými pocity.

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 235