Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Posilovna / foto: Shutterstock

Staňte se hvězdou posilovny

I při cvičení ženy chtějí být šik. Rádi bychom vás upozornili na e-shop s dámským sportovním oblečením, ve kterém budete moci aspirovat na titul hvězda sportovní haly či fitness centra. Tak dobře v něm budete vypadat.

A samozřejmě se vám v něm bude i dobře cvičit. 

Zřejmě vás nemusíme upozorňovat na to, že nejenom cvičení ve fitness centru, ale prakticky jakákoliv sportovní a aerobní aktivita se neobejde bez vhodného oblečení. Už jste zřejmě zjistili, že v džínách se špatně cvičí i jezdí na kole. 

Aby se vám cvičilo jedna báseň

Další účinek sportovního oblečení je zcela psychologický. Nepřipadá vám, že jakmile se obléknete do sportovního dresu, máte větší kuráž dát si pořádně do těla? U mě to tedy tak funguje. Dokonce znám jedince, kteří se domnívají, že hubnou už samotným oblečením například cyklistickým dresem. Aniž by ujeli jeden metr. Věříme ale, že vy do této kategorie nepatříte. A když už se sportovně oblečete, tak skutečně budete i cvičit. 

Vybíráme sportovní oblečení

Při výběru vhodného sportovního oblečení se zaměřte na několik parametrů. V potaz v první řadě vezměte druh sportu, jemuž se hodláte věnovat. Jiné oblečení je vhodné pro jízdu na kole, jiné pro běh a jiné pro jógu. Zde jde především o pohodlí. Zatímco pro pomalejší cvičení typu jóga a pilates jsou vhodnější volnější modely, pro rychlejší aerobní aktivity, mezi které patří aerobic, ale i jízda na rotopedu, kole a běhání, pak zvolte spíše elastické dresy, které vás nebudou omezovat v pohybu.

Zaměřeno na materiál

Dalším klíčovým parametrem je materiál, ze kterého je sportovní oblečení vyrobeno. Ten by měl dobře dýchat a ještě lépe odvádět vlhkost, respektive pot, bez kterého se u cvičení neobejdeme. Na to ale renomovaní výrobci opravdu myslí a sportovní oděvy vyrábějí z různých funkčních materiálů, které tyto podmínky plní na výbornou. Upozorňujeme ovšem na pojem renomovaní výrobci. Za oblečení z tržnice zkrátka ruku do ohně nedáváme. 

Jak dlouho a kde budete cvičit

Velmi důležitá samozřejmě je i doba cvičení a jeho místo, jinými slovy jak dlouho a kde budete cvičit. Obzvláště při cvičení a běhání venku se nezapomeňte vybavit i další vrstvou navíc, ať již v podobě mikiny, či sportovní bundy, které zabrání nechtěnému prochladnutí. A v neposlední řadě nezapomeňte na doplňky, jako jsou třeba gumičky do vlasů a různé čelenky. Taková rozdivočelá kštice totiž nejednu cvičenku s dlouhými vlasy dohání k šílenství. 

Znáte značku 4F?

Už víte, co si pořídit, a ještě vám dlužíme informaci, kde - čímž se vracíme k úvodu tohoto článku. Naprosto unikátní kolekci sportovního oblečení těch nejvyšších kvalit seženete na novém e-shopu 4fstore. Ovšem pozor, server pouze nepřeprodává oblečení jiných značek. 4F je přímo značkou! Značkou, která obléká profesionální sportovce - cyklisty, atlety, bruslaře, lyžaře a hráče házené, včetně Olympioniků z 6. zemí! Není tedy důvod, proč by značka nemohla oblékat i vás! 

Z pera světových designérů

Pro 4F navíc navrhují věhlasní světoví designéři, kteří vědí, jak skloubit funkční materiál s módním vzorem. O tom, jak se jim to daří se můžete přesvědčit zde: https://4fstore.cz/zeny/obleceni.html. Může si být jistí, že v těchto modelech budete se skutečně stanete hvězdou každé posilovny.

K tomuto článku není otevřena diskuze