Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Co na sebe navěsit na jaře?

Už se stalo dobrým zvykem, že s příchodem nového ročního období přicházejí i nové trendy. I když slovo „nové“ možná není na místě, jelikož se stále dokola vracejí hity let dávno minulých. Ale o tom zase jindy.

Dnes se chci zaměřit na šperky, které prostě musíte na jaře mít! Důležitým spojovacím prvkem všech cingrlátek bude velikost, jelikož ta by měla být nadprůměrná! Prostě čím větší, tím lepší.

Náušnice


Ty by měly růst nejen do délky, ale rozhodně i do šířky. Takže pokud vám nová ozdoba ucha nezvětší svou váhou dírky v uších o tři velikosti, neberte ji!

Stále poletí móda inspirovaná stylem šedesátých let a tak si rozhodně k takovému modelu pořiďte náušnice z plastu, které mohou být nejen visací, ale vrací se opět i staré dobré klipsy. Ty si v poslední době oblíbila herečka Aňa Geislerová a skvěle sedí k jejímu novému extravagantnímu účesu.

Dalšími materiály, které si můžete zavěsit do uší, budou na jaře korálky a čím jich bude víc, tím lépe, zůstává stále i zlato a stříbro, ale zlata by mělo být přece jenom víc.

Co na krk?
Rozhodně sundejte hromady zlatých řetízků (pokud mezi nimi máte i stříbrné, tak ještě odříkejte desetkrát otčenáš jako omluvu za nehorázný prohřešek proti vkusu :-)), které jste sbírali jako narozeninové dárky od dětství. Tahle „móda“ už opravdu dávno nefrčí.


Místo řetízků si na krk pověste jeden dlouhý ozdobený trefným přívěskem. Nebo se nezdráhejte sáhnout po šňůře perel, které vypadají velice žensky. Méně okázalou variantou jsou skleněné a plastové korálky, které se skvěle hodí k již zmíněným šedesátkám.

Co na ruce?


Samozřejmě náramky a pokud jich bude opravdu hodně, tak jen dobře. Nosí se náramky všech typů dohromady a nezáleží dokonce ani na barevném sladění.

Co na prstíky?


Pokud máte ve zvyku si prstýnky zdobit každý prst, tak na to na jaře zapomeňte. Pořiďte si jeden pořádný, ale opravdu pořádný a tím se chlubte. V nejhorším případě jím pak můžete vlezlému drzounovi vyrazit oko…

Jaké šperky máte nejraději?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 157