Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Karolina Kurková / foto: Archiv

Tajemství krásy sexy Karolíny Kurkové

Česká topmodelka Karolína Kurková patří mezi nejkrásnější ženy planety. Jak si sympatická blondýnka udržuje sexy tělo? Jak sama říká, ne vždy se cítí úplně ve formě. Do té jí ale pomáhá celý tým odborníků.

magazin.cz
„Mám okolo sebe spoustu lidí, kteří mi pomáhají, cvičím pilates, dělám kickbox, často běhám. Hodně času trávím venku, ráda cvičím a vůbec miluji sport. Odmalička jsem sportovala, to mi pomáhá zůstat soustředěná,“ říká Karolína, ale nudné hodiny v posilovně prý příliš nemiluje.

 

„Nemusím se v tělocvičně odrovnat. Běhat tam na pásu dvě hodiny a civět na televizi, tak to teda ne. Nudí mě to už po deseti minutách, pak musím začít dělat něco jiného, nejlépe vyrazit ven nebo tak,“ dodala.

 

Ale cvičení nestačí, dostat se do kondice jí pomáhají i masáže. „Jsou pro mne vážně velmi důležité, je důležité o sebe pečovat. Příjemná masáž, koupel, spánek, to je výtečná regenerace, něco, co by člověk měl pro sebe udělat.“

 
Taky má komplexy

Ačkoliv je třetí nejlépe placenou modelkou světa, má ze sebe často komplexy. „Nelíbil se mi můj úsměv, nesnášela jsem své nohy. Ale lidem se líbí,“ citoval nedávno modelku deník Blesk. Sama přiznává, že se občas stále cítí pod psa. Přestože je slavná a obletovaná.

 

„Věřte mi, mockrát se cítím jakkoliv, jen ne jako sexy kráska. A když mám takový špatný den, tak to poslední, co bych chtěla, je pózovat ve spodním prádle,“ práskla na sebe čtyřiadvacetiletá hvězda ze „stáje“ módní firmy Victoria´s Secret.

 
Ostýchaví nápadníci

magazin.cz
Pokud si myslíte, že dlouhonohá Češka potkává potenciální nápadníky jako na běžícím pásu, jste vedle. Prý jsou muži v její blízkosti příliš ostýchaví.

 

„Často vidím, že muži touží zapříst hovor, ale nevědí, jak na to. Tak to někdy udělám za ně, prostě udělám první krok a pak jen sleduju, jak rudnou, těžce polykají, huhlají a stěží dokáží vyslovit i jen své jméno. Myslím, že je to sladké,“ usmívá se modelka.

 

„Ale já jsem přece pořád stejná, normální holka jako každá jiná. Jsem obyčejný člověk,“ říká, i když dobře ví, že její krása muže snadno zastraší. Při konverzaci se snaží muže přesvědčit, že není žádná dračice, která si je dá jako jednohubku k večeři.

 

„Někdy si myslím, že když má člověk vysoké podpatky, úžasné vlasy a nádherné šaty, tak to seznámení vůbec neprospívá,“ zakončila.

Troufli byste si sbalit Karolínu Kurkovou?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 162