Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: victoriassecret

Sexy krásky od Victoria´s Secret

Seznamte se s modelkami proslulé firmy Victoria´s Secret. Sexy jsou nejen ony, ale i plavky či spodní prádlo, které mají na sobě. Mezi tváře společnosti patří nejvyhledávanější světové krásky.

Popularitu firma postavila na jednoduché poučce: ať se v našem prádle předvádějí ty nejlepší z nejlepších. Volba byla proto jasná, oslovíme supermodelky.

 
magazin.cz

Na svých módních show a do reklamních kampaní nasazovala Victoria´s Secret nejslavnější modelky světa už od začátku devadesátých let.

 
magazin.cz

V posledním desetiletí rozšířila portfolio svých tváří také o celebrity i z prostředí mimo přehlídková mola. Mezi hvězdami firmy se objevily Češky Daniela Peštová či Karolina Kurková.

 
magazin.cz

Z dalších krásek vzpomeňme Adrianu Limu, Heidi Klum, Tyru Banks, Alessandru Ambrosiu či Laetitii Castu.

 
magazin.cz

Firma byla založena v kalifornském San Francisku v roce 1977 Royem Raymondem, který byl znechucený nakupováním spodního prádla pro svou ženu ve stávajících obchodech.

magazin.cz


Proto otevřel svůj obchod a brzy další tři. Snažil se v nich vytvořit pohodlné prostředí i pro muže, s ochotným personálem a specifickou výzdobou.

 
magazin.cz

Svou nabídku vyvěsil na zdi obchodu v různých kombinacích i velikostech. Muži mohli v poklidu vybírat za asistence prodavaček.

 
magazin.cz

Po pěti letech Raymond svou firmu prodal, ale i poté si Victoria´s Secret uchovala osobní přístup a pozitivní image. V průběhu osmdesátých let se také razantně rozšířila a vstoupila do velkých obchodních center.

 
magazin.cz

Na začátku devadesátých let už byla největším americkým prodejcem spodního prádla s miliardovými obraty.

 
magazin.cz

Nyní má po Spojených státech okolo tisícovky obchodů, převážně v nákupních centrech. Ročně rozešle zákaznicím i zákazníkům přes 400 miliónů nabídkových katalogů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 457