Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nicole Scherzinger / foto: Reuters

Módní patrola: první dámy na holení

První je sexy kočka, která umí navíc skvěle zpívat, druhá začínající herečka, jež se proslavila rolí princezny a poslední je holčina, která si do kolonky profese vyplňuje... dědička hotelového impéria.

Všechny tři si vzala do parády módní redaktorka Lucka.

Nicole Scherzinger
hodnocení:  80 procent

magazin.cz

Sexy zpěvačka skupiny Pussycat Dolls ví, jak zamávat s mužskou fantazií. K přitažlivému vzhledu si pomohla materiálem svých šatů, kterým je kůže (tajně doufám, že je to jen koženka, ale bůh ví…). Dalším stimulem je střih modelu. Korzetový vršek by jistě rád rozvazoval nejeden pán, i kdyby to mělo trvat hodiny.

Trochu mě zaráží jen elegantní délka sukně, kterou bych v případě Nicole opravdu nečekala. Sázela bych spíš na ultramini. Super vypadají doplňky. Kožené pásky na rukách sice působí lehce teatrálně, ale to nemusí být na škodu.

Úžasné jsou ovšem střevíce, které naprosto nemají chybu. Pokud máte útlé kotníky stejně jako zpěvačka, šup do nich!


Anne Hathaway
hodnocení: 60 procent

magazin.cz


Tato mladá herečka působí velmi zranitelně. Svůj podíl na tom jistě mají její oči, které trochu připomínají pohled plaché laně. S šaty si nevím moc rady. Působí na mě velmi neforemně. Odpárala bych jim spodní kanýr, jelikož délka sukně do poloviny lýtek je ta nejmíň slušivá.

Hezky vypadá Annina alabastrová kůže v kontrastu s černou barvou modelu a také líčením, které s celkem naprosto koresponduje. Spokojená jsem i s účesem – všemožně zapletené vlasy jsou totiž hitem.

Co se týče doplňků, tak mi jen přijde škoda, že nesladila s celým outfitem náramek, který je ze světlých štrasových kamínků, kdežto náušnice jsou černé.   


Paris Hilton
hodnocení: 80 procent

magazin.cz


Všudypřítomná dědička hotelového impéria nesmí chybět ani v naší módní hlídce. Její šaty empírového střihu patří k těm povedenějším modelům, které je miliardářka schopná na sebe navěsit. S outfitem tajemné barvy indigo naprosto vkusně sladila elegantní sadu šperků.

Paris se před časem také zbavila svých dlouhých napletených vlasů a teď ji hlavu zdobí odlehčené mikádo, které mimochodem sluší každému tvaru obličeje, nutné je ale správně zvolit jeho délku.

Souhlasíte s hodnocením naší kritičky Lucky?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 123