Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: Reuters

Módní patrola: nejmíň sexy žena nejlepší

Pět známých hereček (ano, počítám mezi ně i Heather Mills, bývalou ženu Paula McCartneyho a jistě nemusím vysvětlovat proč) jejichž modely občas vyrážejí dech, hodnotila módní redaktorka Lucka.

magazin.cz
Sarah Jessica Parker
hodnocení: 80%

Tahle fotka je důkazem, že se Sarah, nedávno označená za vůbec nejméně sexy ženu světa, umí obléknout i bez kostymérky seriálu Sex ve městě… ;-)

Outfit inspirovaný módou šedesátých let je úžasný a herečce sekne. Dokonce mu odpouštím i pro mě neskousnutelnou kombinaci černých punčoch a bílých bot.

A herečce chválím, že v rámci zachování stylovosti nezapomněla ani na účes z hladkých vlasů s pěšinkou uprostřed hlavy.


magazin.cz
Pamela Anderson
hodnocení: 60%

Pamela je prostě kouzelná, to se jí musí nechat. Možná i proto se rozhodla pro vystoupení s kouzelníkem, z něhož vzešla tato fotografie.

Bývalá členka seriálové Pobřežní hlídky nenechá nic náhodě a tak (vcelku zbytečně) střihem kostýmu upozornila na svá ňadra dmoucí, která se rozhodně přehlídnout nedají a nezapomněla světu ukázat i své stále štíhlé nožky.

Je dobře, že si neoblíbila zvyk jiných celebrit a nosí spodní prádlo...

magazin.cz
Heather Mills
hodnocení: 20%

Žena, která se pokusila obrat jednoho z „Beatlů“, bohatého Paula McCartneyho, o poslední penny, má dle mého prapodivný vkus.

Její model mi připomíná úbor královského šaška, chybí už jen ta okřídlená cípatá čepice s rolničkami. Ani boty a la elegantní tenisky to u mě nevyhrály.

Heather mohu pochválit snad jen účes, který zjemňuje její ostré rysy... Proto palec dolů.


magazin.cz
Kate Bosworth
hodnocení: 40%

Tato mladá herečka musí neustále čelit spekulacím ohledně své štíhlosti. Je často podezírána, že trpí poruchou příjmu potravy. Kate vše razantně popírá.

Průhledné materiály jsou působivé, ale v tomto případě se snaha minula účinkem. Ač polonahá, na mě tato mladá dáma působí staromódně.

magazin.cz
Jodie Foster
hodnocení: 60%

Herečka těch nejvyšších kvalit neměla nikdy moc šťastnou ruku při výběru svých šatů. Tyto jsou vcelku v pořádku, jen by si pod ně Jodie měla vzít podprsenku.

Sport je určitě super věc, ale brutálně vypracovaná lýtka a lodičky? To mi nejde dohromady.

Který model se vám nejvíc líbí?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 138