Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Mel B předvádí sexy spodní prádlo

Členka skupiny Spice Girls a teď už i modelka Mel B se stala tváří firmy Ultimo. Podívejte se, jak jí to sluší v sexy spodním prádle!

Dvaatřicetiletá čokoládová spajska Mel B propůjčila své vnadné křivky k propagaci sexy prádla oděvní firmy Ultimo. Může ovšem velmi děkovat opětovnému obnovení kapely Spice Girls a jejich nedávnému turné. Právě díky náročnému programu, kde dostala nejen Mel B pořádně do těla, se může pyšnit takovou postavou.

Nyní má skutečně parametry supermodelek a je co vystavovat. Ještě před pár měsíci to však byla celkem bída. To je ale pryč, Mel B má v kapse penězi cinkající kontrakt. A to není jen tak, firma si pečlivě vybírá, s kým spojí své jméno. Dříve ji zastupovaly topmodelky jako např. Helena Christensen, Rachel Hunter nebo Penny Lancaster.

Sama Mel B, která je matkou dvou dětí,  ke svému novému jobu říká: “Jsem blahem bez sebe, že jsme byla vybrána jako tvář a tělo spodního prádla Ultimo. Když mě Michelle Mone o spolupráci požádala, byla jsem v extázi. Protože jsem nikdy předtím spodní prádlo nepředváděla, byla jsem také hodně nervózní, ale zároveň i velice vzrušená.”

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

magazin.cz


Tak co myslíte? Stojí ten pohled za to?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 513