Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sarah Jessica Parker / foto: HBO.com

S. J. Parker: Je vážně tak ošklivá?

Americká herečka Sarah Jessica Parker byla nedávno v anketě jednoho prestižního pánského časopisu zvolena nejméně sexy ženou světa. Sarah tohle zjištění vyloženě zdrtilo. Do té doby netušila, že je u mužů tak neoblíbená.

Módní ikona může být ale klidná, jelikož druhá polovina populace ji zbožňuje a uctívá pomalu jako bohyni.

magazin.cz


Ukázala nový styl oblékání

magazin.cz
Vše nastartoval už téměř kultovní seriál Sex ve městě, kde Parker ztvárnila hlavní postavu novinářky Carrie, která pátrá po svém „panu Božském“.

Což by nebylo možná nic tak neskutečně zajímavého, kdyby na seriálu nespolupracovala geniální stylistka Patricia Field. Ta stojí za všemi módními kreacemi, kterými nám Sarah alias Carrie vyrážela s každou novou epizodou dech.

Outfity, které Field vytvářela, byly do té doby naprosto nemyslitelné. Nikdo si například nedokázal představit, že lze přes sportovní teplákovou soupravu přehodit kožich a vypadat glamour!

Stylistka s pomocí postavy lehce potřeštěné novinářky učila fanynky seriálu, že už dávno neplatí, že méně je více. Kombinovala na Sarah například neuvěřitelné množství barev, které by na sebe nevzal ani papoušek! :-D Jindy ji zase oblékla do náročné večerní róby a přitom šlo jen o natáčení scény, kdy si jde Carrie koupit noviny…

Prodává módní značky

magazin.cz
Svět také díky Sexu ve městě začal šílet po nadčasových botách designéra Manolo Blahnika, které s grácií a láskou nosila v hlavní postava.

Od té doby se na jednotlivé modely bot vypisují pořadníky a dámy jsou schopné vydat byť jen za pantofle z dílny geniálního obuvníka doslova majlant.

Úžasné hadříky a neméně úžasné boty by ale nebraly dech miliónům divaček, kdyby je na sebe vzal někdo, kdo by je prostě neuměl „prodat“! To Sarah Jessica Parker zvládla s naprostou grácií a přehledem.

A že je nejméně přitažlivou ženou světa? Pche! Nám se líbí a muži ať si trhnou! ;-D   

 

Co si myslíte o odvážných outfitech stylistky Patricie Field?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 324