Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Biniki / foto: biniki-fashions.com

Biniki, podprsenka na zadek

Konec povislým zadkům! To by mohlo být heslo nového zkrášlujícího patentu.

magazin.cz
Nejste spokojeni se stavem svého pozadí? Nevadí, už nemusíte chodit do posilovny a trávit hodiny na stepperu, Amerika to vyřešila za vás. Vynález zvaný Biniki je taková podprsenka na zadek, tedy vlastně podprdelka.

Jde vlastně o velmi jednoduchý nápad. Kolem pasu zavěsíte pás s pružnými popruhy, které si navléknete pod zadek a utáhnete. Popruhy nadzvednou a zpevní problematické partie tak, že se za vámi na ulici každý či každá uznale ohlédne.

Biniki jsou prý velice pohodlné a pod oblečením naprosto neviditelné, dají se nosit jak pod šaty, tak i pod kalhoty. Nijak neomezují v pohybu a pružné řemínky zajistí, že podprdelka zůstane na místě i při prudších pohybech, rekreačním sportu či při věčném sedání a zvedání se.  

Biniky se vyrábějí jak ve verzi pro muže, tak v ženském provedení. Ostatně proč ne? Obě pohlaví jsou stejně ješitná a chtějí se líbit. Obě jsou také stejně líná. Celá ta legrace se u nás zatím koupit nedá, ale v zemi zaslíbené za oceánem stojí mezi třiceti až čtyřiceti dolary (v přepočtu tedy 480 - 650 Kč). Malá částka za zvednutí hýždí a následně i sebevědomí, nemyslíte?

magazin.cz

Jak se vám líbí nový vynález?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 611