Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Agent Provocateur

Kate Moss ve svůdném prádle

Kate Moss stále patří mezi nejkrásnější modelky, to dokazují její nejnovější fotky ve svatebním spodním prádle.

Spodní prádlo nevěsty by mělo být, i když není vidět, snad ještě důležitější než svatební šaty. Může být usedlé i sexy. A když ho předvádí divoká supermodelka Kate Moss, pak zbývá jediná možnost - že bude provokativní.

magazin.cz

Kate se oblékla do panensky bílého spodního prádla a je jasné, že zažívá úspěšný comeback coby tvář luxusní značky spodního prádla Agent Provocateur. Paleta střihů kolekce obsahuje třeba vykrojené podprsenky, pavoučí noční košilky, sexy podvazky… zkrátka vše, co nedovolí ovíněnému novomanželovi usnout.

A možná, že právě tohle prádlo si oblékne i sama Kate ve svůj velký den. Proslýchá se totiž, že se v září provdá za svého snoubence Jamieho Hince. A co si Kate myslí o značce, jíž se upsala? “Zjistila jsem, že se v tomto prádle cítím velice sexy. Mám ráda zajímavé detaily a je vidět, že návrháři z Agent Provocateur si s detaily rádi hrají.” 

magazin.cz

Pokud vám nestačí fotky, podívejte se na video s Kate Moss v barvách a prádle Agent Provocateur:

Jak se vám líbí sexy nevěsta Kate?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 296