Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Co poletí v létě? A čeho se zbavit!

Léto se kvapem blíží, a tak by neškodilo dát si dohromady, co se bude nosit. Něco nám z předešlých let v šatnících stále zůstává, něčeho bychom se měly urychleně zbavit a samozřejmě si musíme i nějaké nové kousky pořídit.

Schovejte si…
V šatnících si tedy ponechte tříčtvrteční kalhoty, které jsou praktické a vypadají dobře ke sportovní i elegantní módě. Pokud jste si vloni pořídily sukni do áčka, udělaly jste dobře a i letos s ní budete za hvězdu.

Šaty by neměly chybět v šatníku žádné ženy – princess střih je stále horkým tipem. Nevyhazujte ani legíny, které se budou nosit i letos.

Z loňska nám zůstávají také boty na klínku, které letos budou opět nabízet všechny prodejny bot. Znovu se bude nosit zlatá a stříbrná barva, obě vypadají luxusně a na letním sluníčku tak krásně září.

magazin.cz
magazin.cz

Vyhoďte do koše
Co nejrychleji se zbavte všech starých a ošoupaných kousků. To platí třeba o plastových věcech, které se rychle ničí a opravdu s nimi neuděláte parádu. Zrovna tak pásky, které často používáte, nevypadají za čas vábně, což se samozřejmě nemusí stát pokaždé, ale u méně kvalitních kousků je to pravidlem.

Zbavte se i krátkých topů, nosí se jedině prodloužené – holé pupíky už dávno neletí. Nenoste ani džínové bundy, které se zapínají na zip, ty vypadají velmi lacině.

Na ústupu jsou také aplikace na kalhotách, které stejně vypadaly, jako když je jejich nositelka „od kolotočů“.

magazin.cz
magazin.cz

Pořiďte si...
Novinkami, které musíte mít, jsou grafické vzory, které jsou opět tady a zkrášlují vše od šatů, přes batohy až k páskům. Dále to budou žabky v antickém stylu, což znamená elegantní a posázené blyštivými kameny.

Musíte mít také široké kalhoty, které jsou praktickým pomocníkem v letním horkém počasí a zároveň skryjí všechny případné nedostatky vaší postavy. K dostání budou kromě lodiček s otevřenou špičkou i balerínky s tímto průduchem, tak pokud budou slušet vaší nožce, pořiďte si je!  

Nejjednodušší bude, když vyrazíte do obchodů, které už se pomalu, ale jistě začínají plnit letním zbožím a okouknete, co si na nás módní tvůrci připravili nového.     

magazin.cz
magazin.cz

Jakými kousky si na letošní léto doplníte šatník?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 266