Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: Reuters

Módní patrola: Angelina a Brad jsou boží!

Šedesátý první filmový festival v Cannes přiláká každoročně spousty hvězd. Promenáda na červeném koberci si žádá své a samozřejmostí jsou nákladné róby. Módní policistka Lucka si je proto vzala na paškál.

Angelina Jolie a Brad Pitt
Hodnocení:
Angelina Jolie 100 %
                      Brad Pitt 100 %

Hvězdný pár prostě nemá konkurenci! Oba dva jsou okouzlující téměř ve všem, co si vezmou na sebe. Angelině přidalo na kráse i její těhotenství. Mimochodem teprve nedávno potvrdila, že opravdu čeká dvojčata. Zelená hereččina róba nemá chybu. Brad je v klasickém obleku fešák.

magazin.cz

Eva Longoria
Hodnocení:
95 %

Subtilní herečka si může dovolit klidně i bohatě zdobené šaty, které by na jiné vypadaly směšně. Asymetrické řešení nabírané spodní části je šik. Bílá barva krásně kontrastuje s opálením známé „zoufalé manželky“.

magazin.cz


Lucy Liu a Dustin Hoffman
Hodnocení:
Lucy Liu 80 %
                      Dustin Hoffman 90 %

Exotická herečka oblékla róbu, ve které by se mohla směle vdávat. Zapínání či zavazování za krk je velmi efektní. Mnohdy vypadá lépe než klasické řešení ramínek. Psaníčka jsou k večerním róbám povinností, zapomeňte na kabelky s dlouhým uchem přes rameno.

Dustin už není žádný mladík, ale oblekem a motýlkem nemůže nikdo nic zkazit.

magazin.cz


Martina Gusman a Elli Medeiros
Hodnocení:
Martina Gusman (vlevo) 90 %
                      Elli Medeiros 60 %

Obě herečky nám názorně dokazují, že obuv se dostává do popředí módního průmyslu. V současnosti platí, že čím extravagantnější, tím lepší. Letí vysokánské široké podpatky a také pásky v co největším množství. Černá róba je velmi elegantní, bílá chtěla zase hodně odvahy.

magazin.cz


Elsa Zylberstein
Hodnocení:
95 %  

Francouzská herečka dostála pověsti šik Pařížanek. Předností jednoduché róbu popelavé barvy je perfektní materiál a střih. Odhalená záda vypadají svůdně. Jen pozor, do takto řešených šatů či topů nepatří podprsenka a ani ta se silikonovým zadním dílem. Ukázat světu prostě musíte jen holá záda, tak jako Elsa.

 

magazin.cz

     

Která se nejvíce líbí vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 158