Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: Topshop.com

Kate Moss má šmrnc. Buďte jako ona!

Kate Moss je nejen skvělá modelka, ale i velice nadějná módní návrhářka.

Supermodelka Kate Moss představila v Londýně svou kolekci letního oblečení. Její modely by měly směřovat do obchodů na proslulé londýnské obchodní ulici Oxford Street.

Pro třiačtyřicetiletou Kate není módní návrhářství ničím novým, toto je již její šestá kolekce. Navrhla do ní na dvě stovky různých modelů, ze kterých si můžete sestavit kompletní módní šatník - šaty inspirované padesátými lety, stejně jako v country stylu a nezbytné elegantní městské modely, halenky jakoby vzešlé z  baroka s trendovými volánky a nabíráním, pro letošní léto nezbytné šortky a mnoho topů.

Ceny nejsou nijak přemrštěně a je jasné, že se pokouší oslovit i střední příjmové vrstvy. Nejde o obyčejnou konfekci, ale ani o drahé luxusní modely, i když její styl je velice svěží. Ceny se pohybují od pouhých čtyř stovek korun až po 4 000 Kč za některé z šatů.

Kate Moss vždy patřila mezi nejvýraznější britské celebrity a její styl, ač vždy velice trendy, nikdy nepostrádal osobitost. Navíc šarm proslulé modelky se přenesl i na její kolekce, díky tomu se vždy vymykaly z průměru.

magazin.cz

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

 Na její kompletní kolekci se můžete podívat na www.topshop.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 291