Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eliška Bučková / foto: Korzo

Módní patrola: misska je sexy i trochu laciná

Módní policistka Lucka si opět posvítila na šest známých krásek, na kterých nenechala nit suchou.

Lucie Bílá
Hodnocení:
85 %

Lucka mění v poslední době účesy tak rychle jako chameleón barvu. Podíl na tom jistě má její téměř půlmetrový příčesek, se kterým si šikovná kadeřnice ráda pohraje. V tomto případě stačilo vlasy natočit, polít leskem a výsledek se super.

Skvěle vypadá také krátká bundička do pasu, kterou si ale mohou dovolit jen dámy s úzkým pasem a malým zadečkem…

magazin.cz


Zuzana Norisová a Kristina Bastienová
Hodnocení:

Zuzana Norisová  50 %
Kristina Bastienová 75 %

Extravagantní styl herečky Zuzany Norisové už, myslím, nikoho nepřekvapí. Většina populace přemýšlí při oblékání nad tím, jestli jednotlivé kousky spolu ladí, Zuzana si naopak láme hlavu nad tím, aby její oblečení bylo mišmašem všeho možného či spíše nemožného. Tu dřinu jí fakt nezávidím…

Tanečnice Kristina je krasavice, která by si klidně mohla dovolit odvážnější model. Chválím nový účes.

magazin.cz


Eliška Bučková

Hodnocení:
70 %

Eliška se zatím „ve velkém světě“ šoubyznysu pomalu rozkoukává. Její vzhled občas působí trochu lacině, ale svým odzbrojujícím úsměvem si získá všechny i mě… :-) Zlato je stále trendy a letos prý bude ještě víc in než stříbro. Odhalená ramena vypadají až nebezpečně sexy.

magazin.cz

Edita Hortová
Hodnocení:
90 %

Jasně žlutá barva není většinou moc oblíbená. Edita se ale výrazné barvičky nezalekla a rovnou se do ní oblékla celá. Podobný střih šatů měla nedávno Angelina Jolie v Cannes, ale té se pod nimi vzdouvalo velké těhotenské bříško a tak trochu vypadala jako stan na nožičkách… Modelka vypadá velice dobře a já její vzhled chválím.

magazin.cz


Ivana Chýlková
Hodnocení:
95 %

Krátké kožené bundičky letos letí. Já jsem jednu nedávno ulovila v sekáči, a i když stála jen dvě stovky, dělá mi super službu. Ivana v ní sice vypadá ještě přísněji než jindy, ale to nic nemění na tom, že je kočka. Nadšená jsem i z její sady šperků.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 143