Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

V čem vyrazit na rande?

Podobnou otázku řeší ženy v každém věku, jelikož není nic krásnějšího, než se zamilovat a v tom žádný věk jistě není překážkou. Když ale dovolíte, tak já bych se teď ráda zaměřila na mladší ročníky.

Móda vhodná k randění je specifická. Pokud se se svým objektem setkáváte tváří v tvář úplně poprvé, je první dojem velmi důležitý. I když, co si budeme povídat, pokud se toho samého objektu zeptáte za rok, co jste tehdy ve váš den D měla na sobě, tak to rozhodně nebude vědět, v lepším případě vám odpoví, že vám to určitě moc slušelo... No ale dejme tomu, že prostě jen chcete zapůsobit.

magazin.cz


Buďte sama sebou

V první řadě myslete na to, že jste osobnost, že nechcete svými hadříky přebít to, jaká ve skutečnosti jste. A také se rozhodně chcete cítit dobře a ne hlídat, kde vám teče u punčoch oko, přemýšlet nad tím, jak sakra máma může chodit na takových podpatkách anebo třeba nevidět přes dlouhou patku, i když kadeřnice tvrdila, že přesně to teď letí…

Já radím, držte se svého stylu! Neberte si na sebe nic nového, co byste neměla vyzkoušené, jelikož byste se pak mohla divit, proč vám po deseti minutách nošení ta sukně leze pořád nahoru, když v kabince vám tak seděla, proč vám u  toho strašně drahého topu pořád padá jedno ramínko a podobně…

magazin.cz

Muži jsou konzervativní
Oblečení na rande mějte samozřejmě čisté a volte takové kousky, ve kterých se cítíte dobře. Rozhodně se nesnažte svého vyvoleného ohromit výstřihem do půl pasu. Chcete přece, aby bedlivě naslouchal vašemu vyprávění a nekoukal celý večer do odhaleného výstřihu!

Nesnažte se také svůj idol ohromit kousky podle poslední módy. Muži jsou konzervativní a pro některé naše nápady nemají přílišné pochopení.

Například já jsem se setkala s názorem, že námi pro jejich praktičnost a originalitu tolik oblíbené legíny pánové přímo nesnášejí! Zrovna tak mají na černé listině balerínky! Vůbec je nezajímá, že my je zbožňujeme! A už vůbec je netrápí, že nás z nich nebolí nohy, které naopak v jimi uctívaných vysokých jehlách doslova trpí… A tak bych mohla pokračovat do nekonečna.

Shrnutím všeho je, že byste na rande měla jít ve vašem oblíbeném oblečení, ve kterém je vám fajn a které nebude stát v cestě tomu, že se do vás váš objev zamiluje a už vás nepustí! A pokud se tak nestane, jeho škoda!

magazin.cz

Co se osvědčilo na prvním rande vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 197