Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Thandie Newton / foto: Reuters

Módní patrola: jsou Češky hezčí?

Módní policistka Lucka si posvítila na pět krasavic z řad zahraničních hvězd. Jsou cizinky hezčí než Češky, nebo opravdu platí to, co se všeobecně říká a sice, že naše holky jsou nejkrásnější na světě?

Angela Bassett
Hodnocení:
95 %

Americká herečka patří bez debat mezi černé perly. Důkazem toho je, že pravidelně obsazuje přední příčky anket o nejkrásnější ženy Hollywoodu. Angela je zasloužilou matkou, což ale na její postavě není vůbec znát. Ba naopak, návštěva fitka patří evidentně k jejím každodenním aktivitám.

Na slavnostní odhalení své hvězdy na chodníku slávy si oblékla outfit inspirovaný módou šedesátých let. Herečka vypadá úžasně, dodala bych jen více šperků. Je to takové... holé...

magazin.cz

Catherine Deneuve
Hodnocení:
90 %

Francouzská herečka má šarm hodný dam pocházejících ze země galského kohouta. Celek je velmi elegantní, i když ho vlastně tvoří jen top s dlouhým rukávem, sukně a střevíce s otevřenou špičkou. Důležitou roli ale hrají kvalitní materiály a také barevná sladěnost. K naprosté dokonalosti bych jen doporučila nalakovat nehty na nohou tmavým lakem.

magazin.cz



Minnie Driver

Hodnocení:
70 %

Herečka je toho času těhotná a tak jenom září. Černé šaty jednoduchého střihu okořenila elegantním svetříkem a úžasnými střevíčky. Outfit je sice bez závažných chyb, ale mám pocit, že v osmatřiceti se nikdo nemusí oblékat jako padesátiletá dáma. Minnie by si klidně mohla dovolit mnohem větší odvaz.

magazin.cz



Thandie Newton

Hodnocení:
90 %

Moderátorka vsadila na krajku a dobře udělala! Její overal s krátkými nohavičkami by jistě nemohla obléci každá žena, jí ale neobyčejně sekne. Tmavé neprůhledné punčochy společně s kotníčkovými botkami letí, i když v parných dnech si je asi už moc neužijeme, ale kdo z nás ví, jak horké či chladné léto nás vlastně čeká…

magazin.cz


Mira Sorvino
Hodnocení:
90 %

Americká herečka vypadá i přes čtyři křížky v občance úžasně. V šatech lichotivého střihu vypadá jako děvčátko. Svůj podíl na tom má i střih polodlouhých vlasů, který omladí každou ženu. Mira také vsadila na správné spodní prádlo, což se jí rozhodně vyplatilo… ;-) Dodala bych jen maličkost, a to alespoň drobný náramek na zápěstí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 165