Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Daily Mail

Bláznivé klobouky. Který je šílenější?

Co si některé dámy dokáží posadit na hlavu, to je vážně neuvěřitelné. Před jejich odvahou klobouk dolů...

magazin.cz
Šlechta Velké Británie je proslulá odvážnými klobouky, které dámy nosí hlavně na tolik oblíbené dostihy. Je otázkou, zda je štěstí, nebo smůla, že se tato móda nerozšířila i k nám, ale těžko říci, jak bychom reagovali, kdybychom na Václaváku potkali dámu, která si nese na hlavě půlmetrový talíř s metr vysokou homolí plísňového sýru.

Na druhou stranu chápeme šlechtičny, že se předhánějí, která si na sebe vezme šílenější klobouk. Je to jedna z mála možností, jak na sebe přilákat pozornost.

Ono být dámou není jen tak, vyzývavé a odvážné módní kreace nejsou v dobré společnosti vítány, tolerují se maximálně u umělců, protože to jsou takoví blázínci. Ale  dáma musí být oblečena elegantně, a někdy máme pocit, že hlavně nudně. I když časy se mění…

Podívejte se tedy na neuvěřitelné klobouky (pokud se to ještě dá tak nazvat), které si na sebe vzal výkvět britské šlechty u příležitosti Ženského dne na slavnost v Royal Ascot.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Nosíte klouboky? Jaké?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 224