Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jitka Čvančarová / foto: Korzo

Módní patrola: umí se české herečky oblékat?

V dnešní patrole se módní policistka Lucka zaměřila na pět hereček. Která má vkus a módní trendy v malíčku? Která má osobitý styl? Která si naopak neumí se svým vzhledem vůbec poradit? Podívejte se sami!

Alice Bendová
Hodnocení:
90 %

Herečka po porodu syna ještě více zkrásněla. Pohoda a spokojenost z ní přímo čiší. Svůj spíše sportovní styl v poslední době trochu zjemnila a zařadila do svého šatníku i romantické kousky o čemž svědčí i tato halenka.

magazin.cz

Zuzana Bydžovská
Hodnocení:
80 %

Plachá herečka o pozornost médií rozhodně nestojí. Je sympatická tím, že na rozdíl od jiných VIP chce, aby za ni mluvila jen její práce, její osobní život nemusí nikoho zajímat, ona se prý o soukromí ostatních lidí také nezajímá.

Zuzanin styl je také svérázný, v tomto případě naprosto obyčejné bílé triko doplnila dalším. Při vrstvení ale dejte pozor na velikost jednotlivých kousků. Jednoduše platí, že objemnější patří přes oblečení více na tělo.

magazin.cz

Jitka Čvančarová
Hodnocení:
95 %

Jitku jsem v tomto oblečení viděla osobně. Fotografie a film rozhodně přidávají kila, jak jsem se o tom mohla sama na vlastní oči přesvědčit. Herečka je ve skutečnosti subtilní, zvláště její obličej působí velmi štíhle.

Tyto netradičně řešené šaty, které měly nejen širokou sukni, ale i nařasenou horní část, Jitka doplnila legínami v délce do půl lýtek.

magazin.cz

Ivana Jirešová
Hodnocení:
80 %

Tato herečka má ráda lehce extravagantní styl. V oblékání to jistě není na závadu, ale v jejím případě jsem ráda, že opustila i touhu po extravagantním účesu. Kraťoučké mikádo s vystříhaným zátylkem rozhodně neslušelo jejímu tvaru obličeje a ostře řezaným rysům. Těm prospěje polodlouhá délka, která působí mnohem měkčeji.

Vesty patří k jejím oblíbeným doplňkům, štíhlým ženám tento druh oblečení vykouzlí krásnou siluetu, plnoštíhlým pomůže opticky předělit postavu.

magazin.cz


Sabina Laurinová
Hodnocení:
85 %

Herečka vypadá i v požehnaném stavu báječně. Černé šaty působí elegantně, i když barevné by určitě vypadaly pozitivněji. Jemné doplňky celek hezky doladily.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 226