Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Módní trapas?! Má stejné hadry jako já

Většině žen a dívek od nepaměti vadilo, když si jiná kráska z jejich okolí oblékla stejné oblečení. O celebritách, které se neustále nacházejí v hledáčku senzacechtivých fotografů, to pak platí dvojnásob.

Důvodem je asi strach ze srovnávání a také ze ztráty jedinečnosti. Nedostatky postavy se dají různými fígly umně skrýt, pokud se ale vedle sebe postaví dvě ženy, které mají stejné oblečení, ale jedna vlastní dokonalou figuru a druhá na kole neseděla od základky, je rozdíl mnohem víc patrný.

Druhou stránkou věci je, že se chceme odlišovat a být jedinečné a tomu samozřejmě stejné oblečení nikterak nepomáhá.

Časy se mění
Já si třeba pamatuju, že jsme se na základce s mou nejlepší kamarádkou domlouvaly, v čem druhý den půjdeme do školy. A jelikož naše maminky nakupovaly ve stejných obchodech, měly jsme také dost stejného oblečení, na čemž jsme si zakládaly.

Postupem doby jsem se ale několikrát zarazila, když jsem třeba přišla do práce a kolegyně s hrůzou vykřikla: "Ty máš stejný svetr jako já! Tak to se musíme vždycky dohodnout, která si ho vezmeme na sebe, jo?! To víš, nerada bych, aby se stal trapas."

Upřímně řečeno, nerozuměla jsem téměř ničemu... Jaksi mi bylo úplně jedno, že má dotyčná stejný kousek oblečení, nijak jsem to neřešila.

Jak to máte vy?
Zajímalo by mě ale, jak to mají dnešní dívky. Opravdu vám vadí, když si některá ze spolužaček či kolegyň oblékne stejné hadříky, nebo je vám to fuk?

A jak je to s trendy? Vždyť ty se pravidelně objevují a vždy doslova zaplaví obchody, a tak se vcelku snadno může stát, že si kamarádky koupí stejné triko.

Jak to řešíte vy, když se někdo ve vaší blízkosti objeví ve stejném oblečení? Letíte se převléknout, nebo to jednoduše hodíte za hlavu?

Vadí vám, když kamarádka dorazí ve stejném oblečení?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 458