Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Luigi Murenu - Pop Magazine

Vážně obří hára. To jsou vlasy!

Že by se velká hára vracela do módy? Díky kadeřníkovi Luigi Murenu nejspíše ano. Tenhle chlapík se díky svým vlasovým kreacím proslavil na celém světě. A také díky tomu, že pracoval s řadou hvězd.

Upravoval vlasy Madonně, kouzlil také s kadeřemi hollywoodských krasavic Nicole Kidman, Scarlett Johansson či Gwyneth Paltrow. Podílel se jako renomovaný vlasový stylista na řadě akcí těch nejvybranějších módních značek planety jako Louis Vuitton či Versace.

 

Jeho vlasové výtvory se objevily na stránkách nejrůznějších magazínů, které udávají tón v módě, jmenujme zejména francouzské, italské i americké vydání módní bible Vogue. Luigi je vážně extratřída a nyní přišel s „Vlasovou smrští“.

magazin.cz

 

Tak nazval svou poslední kolekci, kterou publikoval na svých stránkách Pop Magazine. A doplnil i svůj pohled na vývoj ve světě módy. „Věřím, že éra šestnáctiletých holčiček z Kyjeva, vyzáblých až na kost, vážících nějakých dvacet kilo, už je za námi. Nyní je větší zájem o ženy s pořádnými křivkami, smyslnými rty a velkými ňadry,“ uvedl Murenu.

magazin.cz

 

„Když začínají frčet plné siluety, proč by neměly být doplněny pořádnými účesy, nadýchanými a plnými,“ doplnil Luigi s tím, že tyto účesy nejsou ani trochu umělé. „Jsou přirozené, všechny. Velké, extravagantní, ale nic syntetického,“ pousmál se.

magazin.cz

 

Luigi Murenu pracoval celkem s jedenácti dívkami, každou z nich vyfotil dvakrát, vše během jednoho dne. Jejich proměnu můžete vidět na vlastní oči. Šestadvacetiletá praxe v oboru je na nich znát na první pohled.

magazin.cz

 

„Říkal jsem si, jedenáct holek, dva obrázky každé, to vše v jediném dni, to je přece šílené! Ale měli jsme k dispozici dvě studia, takže zatímco jedna dívka se fotila, pracovali jsme na další. Chtěl jsem každou z nich představit tak, aby se ukázala její individualita. Nechtěl jsem ukázat jedenáct stereotypních modelek..., poznamenal Luigi.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 419