Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Módní patrola: celebrity v letním

Módní policistka Lucka si tentokrát posvítila na kočky, které vsadily na bílou barvu. Která přestřelila a která naopak jen září?

Dana Morávková
Hodnocení:
85 %
Tuhle herečku jsem moc nemusela, když se ale stala hvězdou primáckého seriálu Velmi křehké vztahy, na jehož první sérii jsem se koukala, přiznávám, změnila jsem názor. Změna image ze světlovlasé selky v sexy brunetku Daně jen prospěla. Bílá halena s folklórní výšivkou herečce sluší, takzvaný falešný cop také.

magazin.cz


Dasha
Hodnocení:
85 %
Mladá zpěvačka, která si říká Dasha, mi trochu připomíná mou oblíbenkyni Marušku Rottrovou. Zpěvačka v poslední době dost pohubla a tak kila nahání vrstvením oblečení. Bílé tričko zkombinujete prakticky s čímkoliv. Dasha šla do hnědé a oranžové. Tuto kombinaci z duše nenávidím, ale musím uznat, že hnědooké krásce sluší.

magazin.cz


Sandra Pogodová
Hodnocení:
75 %
Dodnes si pamatuju slova maminky, když jsem si chtěla ostříhat své vlasy, které tenkrát byly v délce do pasu. Pronesla: "Nedělej to, vlasy jsou na tobě to jediný hezký!" No nic, nevím určitě, jak to maminka myslela, snad dobře...

Každopádně jsem si na tato památná slova vzpomněla, když jsem spatřila ostříhanou Sandru. Tahle holka měla ještě donedávna krásné rusé vlasy do půl zad, teď má na hlavě pokus o zajímavý účes. Bohužel tedy jen pokus, jelikož podle mého jí asymetrické mikádo nesluší, komu taky ano, že?

Chválím ale, že si pod lehce průhledný bílý top oblékla stejně barevnou podprsenku. Aspoň to...

magazin.cz


Kristina Bastienová
Hodnocení:
50 %
Šeď a nuda! Kristina je pěkná ženská, bohužel ale ne na téhle fotografii. Špatný make-up a účes ji moc dobrou službu neudělaly, spíše naopak. Bílé tílko z levného řetězce je fajn, ale nemá to šťávu. Katastrofou je vykukující ramínko hnědé! podprsenky. Pokud máte prsa standardní velikosti a nebo menší, klidně si pod podobné topy neberte podprsenku, bude to vypadat líp, než když se vam do ramene budou zařezávat silikonová a jiná ramínka.

magazin.cz


Agáta Hanychová
Hodnocení:
90 %
Agátu jsem vám ani tentokrát nemohla odepřít. Její fanouškovská základna se rozrůstá, tak proč jí neudělat radost? Tentokrát se modelka oblékla do cudných bílých šatiček. Což o to, vypadá v nich dobře, celkovému outfitu ale přece jen něco chybí. Dodala bych šperky, tetování na zápěstí nestačí a možná by se hodilo i trochu upravit účes.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 182