Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cia.Maritima / foto: Reuters

Žhavé Miami: modelky a bikiny

V Miami proběhl módní týden, během něhož se na přehlídkovém molu vystřídaly dívky v nejrůznějších bikinách a ukázaly tak trendy letošního léta. U nás příliš žhavé není, ale na světě je pořád ještě dost míst, kde tomu ta

Během přehlídky se představilo patnáct návrhářů a návrhářek, kteří posílali na molo modelky nejen v sexy plavkách, ale i v plážových šatech či sukních.

magazin.cz


Každoroční módní akce v Miami se účastní také hvězdy showbyznysu, supermodelky a celebrity z celého světa, aby oslavily ty nejžhavější trendy, které co nevidět dorazí na proslulé pláže. A nejen tam.

magazin.cz

magazin.cz

 

V Miami debutovala i nejpopulárnější brazilská plážová značka současnosti Cia.Maritima. Díky ní se na přehlídkovém molu vystřídala celá řada sexy brazilských modelek.

magazin.cz

magazin.cz


Cia.Maritima se inspirovala stylem odvázaných šedesátých let, proto měla velká porce kousků z její dílny hippie duch, sází na sexy a rafinovaný ženský styl.

magazin.cz

 

Značku založil před osmnácti lety Benny Rosset. Od té doby se podílí i na těch nejmenších detailech všech kolekcí, které už nosily a ukázaly světu všechny nejzářivější hvězdy modelingu, včetně Gisele Bundchen, Naomi Campbell či Češky Karolíny Kurkové.

magazin.cz

magazin.cz

 

Mezi designéry byly třeba i následující kousky od Lourdes Hanimian.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 433