Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nat 2 / foto: Nat-2

Tenisky, co se mění v sandály

Léto je krásným ročním obdobím, ale někdy dokáže být pěkně nepříjemné, obzvlášť co se výběru správné obuvi týká.

Není výjimkou, že člověk vyjde špatně obut, a pak toho celý den lituje. Buď se mu nadměrně potí noha, nebo se vlivem náhlého ochlazení bojí o své zdraví.

Lepší netrpět
Páreček stylových sandálů je asi nejčastější letní obuví v našich zeměpisných šířkách a délkách. Ovšem ve chvíli, kdy se otevře nebe a přijde ten správný letní deštík, budete v sandálech trpět.

magazin.cz

Abyste tento problém dokázali vyřešit, buď byste museli předvídat počasí, nebo vzít zavděk speciálními botami, které kloubí to nejlepší ze sandálů a klasických bot dohromady. Vyjdete normálně obuti, ale po odepnutí zipu náhle stojíte v sandálech.

Jednoduchý zip
Tento design se jmenuje Nat 2 a na první pohled je docela podobný populárním „konverskám“.

Jakmile ucítíte potřebu čerstvého vzduchu, stačí pomocí zipu odepnout vršek boty, přičemž na noze vám zůstanou pouze sandály. Vršek se dá jednoduše sbalit a uložit třeba do batohu.

magazin.cz

Na výběr je zhruba dvacet odlišných designů. Můžete si vybrat vlastní kombinaci sandálů a vršku.

Nová móda
V Evropě jsou tyto botky zatím k dostání zejména v Německu, odkud pocházejí, ale jejich kouzlo objevují už i další země.

Ve Velké Británii stojí jeden pár zhruba šedesát liber, což je nějakých 1800 Kč. To není vůbec přemrštěná cena, vezmete-li v potaz, že v balíku dostanete vlastně dva páry bot. Navíc velmi netradičních.

magazin.cz

Zájem zprvu nedůvěřivých lidí stále stoupá a dá se očekávat, že příští léto by Nat 2 boty mohly být na vrcholu módní pyramidy.

Navíc tu nejde pouze o módu, ale maximální funkčnost a pohodlí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 655