Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

České krásky na sexy přehlídce

Dlouho očekávaná módní přehlídka Top Secret, která se uskutečnila na začátku srpna v pražském hotelu Hilton, překvapila všechny svou velkolepostí a precizností.

Muži obdivovali ženské vnady v nejtěsnějších oblečcích, dámy krásu a pestrost značkového spodního prádla. Pobavil i moderátor Leoš Mareš.

magazin.cz


Přehlídka, která byla zcela v režii návrháře Petra Lakrona, nesla název Evoluce. Modelky předváděly oděvy z pravěku, Egyptské říše, baroka a řeč přišla i na současnou dobu a budoucnost.

magazin.cz


Přestože se tvářemi přehlídky staly herečka Mahulena Bočanová a modelka Pavlína Němcová, největší rozruch vzbudila svým rudočerným korzetem a mečem v ruce Hanka Mašlíková.

magazin.cz


"Z korzetu jsem měla docela strach. Bála jsem se, aby mi z něj něco nevypadlo," svěřila se po přehlídce odvážná modelka.

magazin.cz


"Doufám, že pokud něco na chvilku vykouklo, tak to nikdo neviděl. Mně se tohle prádlo hodně líbilo. Červenočerná kombinace je ďábelská, a to mám ráda," smála se Hanka a dodala, že všechny návrhy od Petra Lakrona jsou úžasné.

Na molu zazářila i Renata Langmannová, která se předvedla v černém prádle s puntíky, Diana Kobzanová zase v sexy fialovém korzetu a Petra Faltýnová ve zlatavých plavkách se závojem.

magazin.cz


Přehlídku moderoval Leoš Mareš, který celou show komentoval slovy: "Když jsem poprvé uviděl prádlo, které měly dívky předvádět, myslel jsem si, že je pro děti, tak bylo malinké."

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 426