Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Světlana Zárubová / foto: Korzo

Módní patrola: sexy dekolty

Kterým celebritám sluší hluboké dekolty. A která se nemá za co stydět?

Jitka Čvančarová
Hodnocení:
75%

Tato seriálová hvězda je ženská krev a mlíko. Svých pár kilo navíc nosí hrdě a vypadá to, že si do fronty čekatelek na sexappeal stoupla dvakrát. Hnědé šaty brunetce sluší, zemité odstíny jsou přesně to, co by měla oblékat.

Radila bych jen začít trochu posilovat ruce, jelikož mrška celulitida začíná v těchto partiích evidentně útočit. Neškodilo by také aspoň trochu zvýraznit oči řasenkou, neb takto Jitka vypadá lehce mdle.

magazin.cz


Světlana Zárubová
Hodnocení:
90%

Sympatická moderátorka sice nemá dekolt, který by doslova přetékal, ale to jistě není překážkou v tom vypadat dobře. Vzor šatů měl připomínat motýly (dle mého se to až tak nezdařilo), modré odstíny hnědooké blondýnce sluší. Jemný šperk na krku vše hezky doladil.

magazin.cz


Míša Nosková
Hodnocení:
60%

Tahle mladá dáma bývá často terčem přísných módních kritiků. Bohužel jim musím dát za pravdu, Míša prostě nedostala do vínku dar vyladit svůj outfit k dokonalosti. Jí podobných ale běhá po světě spousty.

Na druhou stranu - není nic jednoduššího než oslovit některého stylistu a požádat ho o odbornou pomoc. V tomto případě jsou šatičky s květinovým potiskem vcelku ucházející, ale chemlonové copánky se žlutými gumičkami rozhodně ne.

magazin.cz

Agáta Hanychová
Hodnocení:
95%

O tom, že Agáta umí prodat své přednosti, nelze pochybovat. Její doménou jsou hluboké dráždivé výstřihy a hlavně skvěle padnoucí push-upka, která může za všechnu tu parádu. Krysařík Vivien je novým Agátiným doplňkem, tak jen doufám, že ho brzo neodloží kvůli jiným žhavým trendům…

magazin.cz

Halina Pawlowská
Hodnocení:
90%

V této výstavce dekoltů určitě nemůže chybět jeden z největších, kterým se náš šoubyznys může pochlubit. Halina ví, že pokud postava není dokonalá – neodpovídá aktuálním všeobecně uznávaným měřítkům - je nutné upozornit okolí na přednosti. Spisovatelka sází na to, že při vzpomínce na ni se lidem vybaví její bujné poprsí a ne zadnice.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 258