Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Helena Bonham Carter / foto: Daily Mail

Ulítlé boty filmové hvězdy. Líbí?

Snaží se excentrická herečka Helena Bonham Carter prosadit nějaký nový módní styl svou bizarní obuví, nebo si jen oblékla rozšlapané boty?

Dvaačtyřicetiletá herečka je svým svérázným stylem oblékání známá. Například outfit, ve kterém si vyšla tentokrát, vypadá, jakoby si zapomněla sundat kostým z natáčení nových dílů Harryho Pottera, kde hraje démonicky zlou čarodějnici Bellatrix Lestrange.

magazin.cz


Ale jelikož se filmový kostým od tohoto modelu poněkud liší, je zřejmé, že černobílé pruhované punčocháče, růžové šaty i starožitně vypadající černý kabát, to vše vtipně doplněné perlovým náhrdelníkem, patří do osobního šatníku výstřední hvězdy hororového muzikálu Sweeney Todd.

magazin.cz
Je ovšem hezké, že Bonham Carter nedá na halasné kritiky, kteří nemají pochopení pro její osobitý styl oblékání, a jednoduše si na sebe vezme to, co ji baví a nemění styl podle diktátu módních časopisů.

Helena byla vyfotografovaná ve svých bizarních botkách během nákupního výletu do londýnské čtvrti Notting Hill toto pondělí. Jen několik dní před známou slavností Notting Hill Carnival, která se bude konat tento víkend. Že by už šlo o karnevalový úbor...?

V prosinci Helena porodila již druhé dítě svému dlouholetému partnerovi, neméně bláznivému režisérovi Timu Burtonovi. Podivínský pár tak vychovává dvě děti – osmiměsíční dcerku Nell a pětiletého syna Billy Raye.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 534