Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Chcete být hvězdou třídy? Jak na to

Začátek školního roku se blíží a s ním vrcholí i nervozita každé parádnice, kterou zaměstnává myšlenka - co si vezmu na sebe!

Je přece jasné, že se chce líbit a moc dobře ví, že na prvním dojmu jednoznačně záleží a ať si každý říká, co chce, vzhled je při tom sakra důležitý.

Co je tedy vhodné si obléci v tak důležitý den? Výběr je široký, stačí se dívat kolem sebe a inspirace se vždy najde. Od věci není ani navštívit větší nákupní centrum, kde můžeme nasbírat spousty návodů, jak na to. Stačí se jen dívat do výloh, kde bývají figuríny ověšené skvělými nápady.

Základem je nebát se barev! Proč se halit do smutných odstínů, když ve veselých barvičkách se nám zlepší nálada a je nám fajn?


Top
Vsaďte na originalitu, na obyčejné tričko zapomeňte! Obyčejných je spousta lidí okolo, vy přece ne! Střihů je nekonečné množství, od tílek, topů s výstřihy vepředu i na zádech, nabíraných střihů do „áčka“, sexy kousků se zavazováním za krk… Trendem jsou trika s krátkým rukávem, prodloužené délky a doplněné potisky.

Pokud bude, až si vyrazíte po prázdninách do školy, chladněji, hoďte přes sebe mikinu, nejlépe s kapucí. Když už jednu kapuci na tričku máte, sáhněte raději po něčem bez, třeba po sáčku nebo lehkém svetříku.


Sukně
Letos neuděláte chybu, když si pořídíte krátkou sukýnku plnou volánů. A nezapomeňte na detaily – knoflíky, mašle, kapsy…

Šortky
Teď zrovna letí minidélky. Kraťoučké šortky končící těsně pod zadečkem jsou praktickou variantou, jak být sexy a šik a přitom se nebát ohnout a třeba si zavázat tkaničky… :-) Méně odvážné mohou sáhnout po šortkách rovného střihu v délce ke kolenům.


Legíny
Sukni i šortky klidně doplňte legínami a nebojte se výrazných vzorů! Pokud máte nožky jako laňka, tak proč na ně ještě více neupozornit! Pokud nejste majitelkou výstavní postavy a ráda si vypomůžete správným oblečením k modelování postavy, oblečte jednobarevné legíny tmavších barev.

Legíny jsou praktickým znovuobjeveným kouskem v našich šatnících. Skvěle se jimi nahradí nepohodlné punčocháče a díky širokému výběru s jejich pomocí celý outfit bez problémů doladíte.

   

Doplňky
Botkami, které hrají prim, jsou stále balerínky. Nejlépe ty, které zdobí potisky, mašle a nebo třeba odznáčky.

Pokud bude první školní den krásné teplé počasí, sáhněte po žabkách, které už dávno nejsou jen gumové a nudné. Trendy jsou i všudypřítomné crocsy. Pokud nemáte na ty značkové, není problém, obchody zaplavily jejich napodobeniny, které jsou mnohde i desetkrát levnější.

Své nezbytnosti hoďte do módní tašky větších rozměrů nebo naopak do drobnějšího psaníčka jen do ruky. Trošku nepohodlné na nošení, ale co bychom pro parádu neudělaly…

Už víte, v čem půjdete 1. září do školy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 679