Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vojtěch Dyk / foto: Korzo

Módní patrola: jak se oblékají muži?

Módní policistka Lucka se zaměřila na vzhled pěti známých českých mužů.Tentokrát žádné sukýnky, výstřihy ani podpatky, ale pořádné svaly, neoholené tváře a mužné pižmo… Anebo snad ne?

Martin Dejdar
Hodnocení:
80 %
Herec, producent, zpěvák a já nevím co ještě, podlehl podobně jako někteří jeho VIP kamarádi módní značce, kterou u nás zastupuje Vlasta Hájek společně s přítelkyní Zuzanou Belohorcovou. Pokud chlap v Martinově věku vypadá podobně dobře, není problém se navléknout do trika na tělo, které navíc zdobí výrazný potisk. Pupkáč, nebo rachitik by v podobném ohozu vypadal směšně!

magazin.cz


Ali Amiri
Hodnocení:
80 %
Mně tento perský princ s fonendoskopem na krku nijak neimponuje, ale dokážu si představit slečny, které budou zcela dobrovolně ležet u jeho nohou… Image šviháka lázeňského je přesně to, co k němu sedí a on to moc dobře ví. Chlap v obleku vypadá vždycky dobře, a pokud zvolí i vestičku, nemá to chybu.

magazin.cz


Pepa Vojtek
Hodnocení:
70 %
Když se Pepa objeví na pódiu, aby pronesl děkovací řeč, trnu hrůzou, co z něj zase vypadne… Hudbu Kabátů mám ale ráda a líbí se mi i módní styl, který upřednostňuje frontman téhle populární partičky. Rockové módě zůstává věrný, ale rozhodně nevypadá jako mánička z Horní Dolní v úzkých džínách a vestě poseté odznaky… Chválím i lehké zkrácení vlasů, jež zkultivovalo celkový dojem.

magazin.cz


Petr Zvěřina
Hodnocení:
70 %
Jojo Péťa… Byl by to docela hezký chlap, nebýt první řady (a bohužel nejsledovanější) reality show VyVolení. Od té doby všichni vědí (tedy asi dva milióny diváků, které show hltaly), jaký Petr doopravdy je… Hadříky ale umí vybírat se vkusem, respektive na nóbl diskotéce by se určitě neztratil. Bílé hodinky podle mého na mužné zápěstí nepatří!

magazin.cz


Vojtěch Dyk
Hodnocení:
100 %
Tento mladý idol nejednoho děvčete dostal i mne… Přiznávám… Charismatický kluk, který vypadá velmi slušně, hraje ještě lépe a úplně nejlíp zpívá, má nejspíše budoucnost jasně vymalovanou. K oblečení nemám výhrad, a to jsem se pokusila být nestranná, ale i při druhém pohledu na fotografii jsem prostě nenašla žádnou chybku! Fakt! Bezvadné... ;-)

magazin.cz

Čí styl se nejvíce zamlouvá vám?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 248