Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sarah Jessica Parker / foto: z.about.com

Celebrity udávají styl. Co se nosí?

Známé krásky na sebe upozorňují všelijak. Pokud zrovna netočí nový trhák, nenahrávají zvučné CD, neřeší partnerskou krizi, prostě, když zrovna nemají do čeho píchnout, musí se sakra snažit, aby si jich média všimla.

magazin.cz
Dobrým pomocníkem VIP dámám jsou neokoukané módní trendy, které pak podle nich nosí davy.

Sice je stále čím dál tím víc náročnější přijít s něčím novým, ale jak je vidět, stále to jde. Tak jdeme na to.

Kabelky zdobené vzorem z hadí kůže jsou opět tady. Kabelu z hadiny už má zpěvačka Beyoncé a herečka Hilary Duff. Holky za svými obr zavazadly nebyly ani vidět, což je vlastně další trend – letí mega tašky. Sice v nich nikdy nic rychle nenajdete, ale zase budete in.

magazin.cz
Dalšími doplňky, které prostě musíte mít, jsou perly a to minimálně ve dvou šňůrách, nosí to tak herečka Sarah Jessica Parker.

Na party vyrazte v krátkých šatech bez ramínek, s nabíranou sukní. Nedávno v nich zazářila zpěvačka Jessica Simpson. Ty její byly světle žluté a obula k nim zlaté střevíce a v ruce jí nechybělo velké psaníčko.

Obzvlášť obludnou novinkou, tedy dle mého, jsou kotníčkové boty, které ale mají otevřenou špičku!

V jedněch takových si vyrazila čerstvá maminka Jessica Alba.

Zvířecí potisky a kostičky
Pokud chcete následovat Christinu Aguileru nebo Halle Berry, poohlédněte se po tričku, které zdobí zvířecí potisk, respektive třeba hlava zebry, leoparda, a nebo třeba tygra.

magazin.cz
Loni letěly puntíky, letos budete out, když vám nebude viset na ramínku aspoň jeden kousek posetý kostkami. Těhule Ashlee Simpson schovala bříško do růžovo-černé kostičkované košile s krátkým rukávem.

Vipky objevily, jak oživit okoukanou kabelku – uvážou na jedno její ucho menší šátek a je vymalováno. Zkusily to Jennifer Aniston a Eva Longoria Parker.

Nebát se a riskovat
Odvážné parádnice by se měly poohlédnout po krajkových minišatech, samozřejmě v elegantní černé barvě.

Takový model si žádá speciální příležitost a nehodí se pro každého. Komu ale sexy šaty seděly, byla zpěvačka Rihanna, která má sice masitější stehna než její vyzáblé kolegyně, ale rozhodně to neřeší a je kočka i bez chrastících kostí.

magazin.cz
Victoria Beckham před časem všechny šokovala, když si pro syna do školy přišla v širokých džínách, které vypadaly, jako by si je vypůjčila od Davida.

Občas neuškodí naprosto změnit image, nejenže si dotyčná vyzkouší něco nového, ale také změnou minimálně omráčí své okolí.

Další trend se mi moc líbí, hlavně pro svou jednoduchost a dostupnost. Stačí si vypůjčit partnerovo triko velikosti XXL, přepásat ho páskem a hit osmdesátých let je na světě. Diane Kruger sice pásek nepoužila, zato si kolem krku uvázala šátek.

Koženou minisukni na sebe navlékly mladé miliardářky Ashley Olsen a Nicky Hilton. Vy se poohlédněte po koženkové variantě, která je levnější a hlavně kvůli ní nikdo nezemřel…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 164