Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Jak vykouzlit sexy ženský pas

Při honbě za menšími zadky a větším poprsím bychom málem zapomněly na ženy, které nemají pas. I to je totiž jedna z „vad postavy“, která některé z nás trápí. Ale i tu je možné správně zvolenými kousky oblečení zamaskovat.

Majitelky takových postav k tomu mají pádný důvod, nepůsobí totiž dvakrát žensky. Ženskou dělá správný poměr mezi objemem zadku a pasu. Je dokázáno, že většina chlapů volí tu partnerku, která má velký zadek a útlý pas – je totiž podle všech možných zákonů přírody nejplodnější… Nezoufejte ale, existuje hned několik řešení.

magazin.cz


Jak si tedy pomoci?
Úplně nejjednodušším způsobem je pořídit si korzet. Ty dnešní vám nebudou deformovat postavu, můžete se v nich libovolně pohybovat a určitě neomdlíte. Vykouzlí z vašeho „jablka přesýpací hodiny“, a to zcela bezbolestně.

Všechny další svršky volte takového střihu, který opticky zúží váš pas. Noste projmutá sáčka, svetříky stažené v pase, košile, které nebudou volně splývat, ale „přeštípnou“ vás. Pokud nic podobného ve svém šatníku nenajdete, pomožte si jednoduše páskem nebo stuhou, kterou uvážete lehce pod pasem.

magazin.cz


Čemu se vyhnout
Zapomeňte na rovné střihy, které ničemu nepomůžou, poměr mezi pasem a zadkem nezvětší…

Zrovna tak se vyvarujte nabírání v pase, pozornost od většího bříška tím neodpoutáte – naopak. Proto zraky okolí směrujte pomocí několika triků jinam. Například si vyrazte v sexy košili, kde rozepnete o jeden knoflíček víc, topy volte s ozdobou v horní části (broží, mašlí, řasením, prostřihy…), na krk uvažte šátek, který odláká pohledy od pasu.

Pozor ale na velkou chybu, které se holky s takovým typem postavy dopouštějí. Většinou jsou majitelkami úžasných štíhlých nohou a miniaturního zadečku, tuk se jim ukládá v oblasti pasu, zad a prsou.

Krásný podstavec láká k nasoukání se do ultraúzkých nohavic, které ale dotyčnou přímo přiškrtí v pase, který nad lemem kalhot akorát „nabobtná“ a ona tím rozhodně žádnou parádu neudělá… Výrobci kalhot totiž stále odmítají připustit, že ne všichni máme postavu podle šablony. Ale my si i přesto poradíme... ;-)

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295