Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Venku kosa, v módě horké léto

Podívejte se, co chystají módní návrháři na příští léto. A šetřete korunky.

Zatímco my přemýšlíme o zimních bundách, botách, kabátech, svetrech a celé zimní garderóbě vůbec, módní návrháři už mají léto. Během současného Módního týdne v Madridu (tam mají alespoň tepleji a není tedy ta představa pro ně tak absurdní jako pro nás) modelky předvádějí plavečky a šatičky, které budou vládnout paní módě příští léto.

A i když je zima, letní trendy vám přeci jen ukážeme. Za prvé možná trochu zapomenete na studenou mizérii tohoto týdne a v duchu se aspoň trochu ohřejete. Za druhé, ty, které jsou rády v předstihu, aspoň budou vědět, po čem pátrat.

Španělská módní návrhářka Sita Murt sází na vzdušné, volné modely v délce ke kolenům. Inspiraci hledala jednak u hippie, kteří vládli i letošnímu létu, pak také u římských tóg.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz


House of Hollad sází na vtip, jak je vidět v z jejich plážového modelu, který chtě nechtě připomíná letní miminkovský obleček (a i přes to je krutě sexy). Městský styl reprezentují puntíky a kanárková sukně. Odvážné a veselé.

Na slavnostnější příležitosti jsou určené šaty s korzetem a dlouhou hedvábnou sukní.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz


I návrhářka Alma Aguilar sází na vzdušné modely. V jejím pojetí jsou in kanýrové sukně s vysokým pasem a romantické haleny ála renesance. V barvách vítězí bílá a pastel, zkrátka nevinnost.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 152