Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Markéta Plánková / foto: Korzo

Módní patrola: sexy dračice ze seriálů

Pět hereček, které se dostaly do povědomí veřejnosti díky svým rolím v seriálech, si vzala na mušku módní policistka Lucka. Holky jsou to jedna báseň, ale šlápnout vedle může každá.

Alice Bendová
Hodnocení: 85 %

magazin.cz

Alice oblékla dost netradiční model, jestli mě zrak nešálí, tak zkombinovala legíny a sáčko. Proč ne, v tomto případě šlo asi o pohodlí, kterého určitě dosáhla. Sáčko má střih, který přesně odpovídá současným trendům, což znamená, že je lehce projmuté v pase a v délce do poloviny zadku.

Stříbrné tenisky se povedly, metalické odlesky jsou stále v kurzu. Luxusní kabelka „Vuittonka“ je vzhledem ke své ceně jen pro vyvolené. Ale Alici ji přejeme, ne? ;-)


Lenka Zahradnická
Hodnocení: 80 %

magazin.cz

Oj, to je krásná dívenka! Zjistila jsem, že hraje jakousi věřící sestru v novácké Ordinaci. V civilu je ale rozhodně za dračici, tedy aspoň tak soudím podle oblečení. Topík z úpletu je přesně podle posledních trendů ve stylu šedesátých let.

Zbytek modelu sice šedesátkám neodpovídá, ale černá krátká sukýnka dala vyniknout perfektním nohám začínající herečky. Takže vzhledem k pánům na stylové sladěnosti trvat rozhodně nebudu ;-)

Vytknu ale hnědou kabelku, která ke zbývajícím barvám vůbec neladí a je trochu jako pěst na oko.


Ivana Jirešová
Hodnocení:  70 %

magazin.cz

Na Ivaně je názorně vidět, že pokud to ženská přežene se svaly, nemůže počítat s tím, že v romantických šatech bude vypadat jako princezna. Hnědé šatičky jsou rozkošné, ale k Ivaniným ramenům nesedí.

Katastrofou ale je fejková kabelka! Pokud na luxusní kabelky nemáte prachy, prostě se na to vykašlete a nesnižujte se ke koupi jejich levných napodobenin. Vždyť je spousta krásných kabelek, které se sice „nehonosí“ zvučným jménem, ale i tak vypadají dobře a neztrapníte se, když si s nimi budete pyšně vykračovat...


Silvie Koblížková
Hodnocení: 90 %

magazin.cz

Neměla tahle holka dredy? Pokud se nepletu a opravdu je ještě nedávno měla, tak je jen dobře, že se jich zbavila. Osobně neznám nic ohyzdnějšího, co by mohla holka na hlavě nosit. Snad ještě vyholenou hlavu s ponechanou ofinou a dlouhými pejzy…

Silvie je kočka, jednoduchý model jí sluší, modrá barva také. Výrazný šperk na krku je třešinkou na dortu.


Markéta Plánková
Hodnocení: 80 %

magazin.cz

O Markétě vím, že naletěla jako milióny jiných na řeči ženatýho chlapa, který tvrdil, že se rozvede a samozřejmě tak neučinil, i když se mu narodilo nemanželské dítě...

Topy se zavazováním za krk jsou efektní a nejlépe vypadají, pokud si je dotyčná může dovolit obléci bez podprsenky. Do kalhot bych dala pásek a zastrčila kapsy, jinak je to paráda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 253