Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vašek Noid Bárta / foto: Korzo

Módní patrola: Korn strčil do kapsy i Noida

Pro velký ohlas jsem opět vyměnila pět pohledných známých dam za pětici jejich mužských protějšků. Umí známí pánové v módě chodit, nebo na sebe navlečou to, co je ráno napadne jako první?

Vašek "Noid" Bárta
Hodnocení:
75 %

Pohled na tohoto klučinu jistě rozproudí krev v žilách nejedné dámě. Navíc je Vašek ten typ, který uchvátí třináctku a zároveň babičku s pěti pravnoučaty. Až na Lucii Bílou, která prohlásila, že v poslední době jsou spíše jako bratr a sestra?! A proto se s ním rozvádí… Hm, to nechápu.

K tvrďákům patří oblečení, které potrhne jejich naturel. Kožená bunda takové zadání splňuje, tričko s potiskem je to jediné, co se dá pod podobný svršek obléknout. Strniště i delší vlasy Noidovi sluší. Jak jinak… ;-)

magazin.cz

Ruda Hrušínský
Hodnocení:
85 %

Vždy je lepší, když se chlap ve středních letech obléká mladistvě, sice někdo může namítat cosi o vkusu, ale já jsem proti tomu dělat ze sebe zbytečně páprdy. Rudolfovi nemám co vytknout, mně se to líbí.

Vesta je parádní a taky fajn praktický kousek. Vyměnila bych snad jen ty šortky, respektive jejich barva mi připomíná plísňáče z osmdesátých let, ale to ještě šlo skousnout.

magazin.cz

Daniel Bambas
Hodnocení:
90 %

Černá je velmi elegantní barva, pokud s ní budete zacházet tak jako seriálový herec Daniel Bambas. Košili doplnil vestou, což vypadá velmi efektně. Je to také vhodná varianta pro ty chlapíky, kteří se necítí dobře v saku, a vyrazit jen v košili by jim připadalo moc ležérní.

magazin.cz

Zdeněk Podhůrský
Hodnocení:
65 %

Vzhled tohoto chlapíka je lehce vulgární. Asi to dělají ty nepřehlédnutelné bradavky pod rudým trikem na tělo… Sice vím, že jsem zkraje psala o tom, že mladistvou módou nemůžou pánové nic zkazit, ale… Asi udělám výjimku…

Zdeňkovi by podle mého mnohem víc slušela košile, která by tak neupozorňovala na jeho anorektickou postavu a na ty... bradavky.

magazin.cz


Jiří Korn
Hodnocení:
100 %

Já vím, že tradičně založené teď asi naštvu, ale mně se Jirkův styl líbí. A moc! Má to všechno promyšlené a dotažené do posledního knoflíku. Strohá šedá barva na něm v žádném případě nevypadá nudně. Kombinace saka a kšiltovky se v jeho případě dá bez problémů tolerovat. V tomto případě vynikl Jirkův perfekcionismus, i co se materiálů týče.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 178