Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kosmetické vychytávky - buďte in!

Přemýšlíte už o tom, co komu koupíte k Vánocům nebo chcete mít samy přehled, co musíte od své lásky zaručeně mít? Našla jsem pro vás pár novinek, abyste věděly z čeho vybírat!

magazin.cz
Kate Moss přichází na podzim s novým parfémem nazvaným Velvet Hour. Oproti tomu předešlému je však poněkud jiný. Tenhle totiž vážně krásně voní. Modrý flakonek je takový svůdný, vůně sladko nahořklá a vášnivá. Hodí se spíš na party než do školy, takovou sexuální sílu by učitelstvo nemuselo rozdýchat :-).

Victoria a David Beckhamovi si střihli další dvojici vůní jménem Signature pro ni i pro něj. Módní fialová na flakonu a lehký květinový vzor vypovídají o jejich dobrém vkusu. Ženská varianta je taková ostře květinová s bolavým pudrově sladkým nádechem. Určitě působí tajemně, ale trochu unisexově. Potěšte sebe i jeho třeba tím, že budete používat stejnou značku vůně. Možná vám ta láska déle vydrží :-).

magazin.cz

H & M představilo 13. 10. novou kolekci Comme de Garçons, jejíž součástí je i sportovně elegantní puntíkatá vůně, a tvůrkyní světoznámá návrhářka Rei Kawakubo. Co se týká módy, tak pánské a balonové střihy úplně neodpovídají mému vkusu a ultrajemné, cuckatící  se a příliš drahé materiály mou peněženku netěší. Ale třeba je pro vás důležité, mít v šatníku něco „spešl“.

magazin.cz


Zima je plná večírků, plesů a party, kam nosíme jen malé kabelečky. Proto je fajn, že značka Miss Sporty rozšířila svou kolekci o sestavitelná líčidla, která secvaknete do jedné tužky. Chcete mít s sebou jen lesk a korektor? Nebo potřebujete jen řasenku a stín? Sestavte si svoje minilíčidlo, jak se vám zlíbí!

magazin.cz
Je podzim a padají vám vlasy? Značka Fructis přináší šampon proti padání pro něj i pro ni. Pokud je váš problém vážnější, můžete dokoupit i speciální kúru opět rozdělenou podle pohlaví. Suma, kterou vydáte, vás určitě nezruinuje a vy vyřešíte svůj problém.

Pražáci určitě dobře znají prodejny Body Basics. Jejich balzám na rty obsahuje tolik mandlového oleje, že vyhladí a zjemní i ty nejpopraskanější rty. Dobrá zpráva zní, že jejich obchody už najdete na zhruba 20 místech po celé České republice. Jejich voňavé, přírodní, barevné a cenově dostupné výrobky oceníte asi nejvíc ve sprše a po koupání. Tak pěkné počvachtání!

magazin.cz

Iva Kubelková je opět tváří značky Dermacol, a to i pro její podzimní třpytivou kolekci StarChoice. Tahle téměř už dvojnásobná maminka nějak zapomíná stárnout a letošní hity tyrkysová a fialová jí opravdu sluší. Sypké třpytky v několika barvách pak můžete využít nejen na ozdobu vašich očí.

magazin.cz


Máte ráda biokosmetiku? Od ledna najdete v síti drogerií dm kromě tělových a pleťových přípravků značky Alverde i dekorativní kosmetiku. Někdy si říkám, že takhle levná kosmetika snad ani nemůže být bio, jenže pravdou je, že Němci jsou na produkci všech takových bio výrobků skutečně přísní.

magazin.cz


Nakonec vám povím, že nemusíte hned běžet a zběsile nakupovat, někdy stačí malé pokoukání, abyste pochopili, že tohle není nic pro vás, anebo se naopak rozhodli, že tohle je to pravé ořechové.                                                        

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 133