Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy prádo z katalogu? Raději ne! / foto: Shutterstock.com

Holky, katalogy nebrat!

Asi to znáte každý… Listujete si tak na záchodě v časopise nějaké zásilkové firmy, minete předražené a nekvalitní oblečení.

Zastavíte se u stránek se spodním prádlem, kde vás buď zaujmou erotické sado-maso noční košilky, pokud jste muž, či pánská tanga zdobená roztomilou hlavou myšičky, pokud jste také muž…

Pak nalistujete stránky s podivuhodnostmi, které se v obchodech jen tak nevidí. Přes hrneček na česnek, čističku žárovek, oddělovač žloutků a la keramická slepička, fixu na zamaskování šedivých vlasů až po stahovací prádlo…

magazin.cz

Kam s ním?
U něj bych se zastavila. Zaujaly mě ty titěrné kalhotky, které má na sebe navléci žena postavy Venuše, z které se tak rázem stane Naomi Campbell.

Předně mi není jasné, jestli je tento zázrak v praxi proveditelný a pak také nevím, co udělat se zbytkem? Zadnice se zmáčkne, ale zbytek musí logicky nehezky přetéci, ne? Jde tu přece o obézní ženy, žádná jiná by se přece stahovat nechtěla a nebo snad ano?!

Podle všeho jsou ale tahle udělátka vhodná pro ty, které mají navíc maximálně dvě a půl kila a rády se celé dny tísní v nepohodlném oblečení místo toho, aby si odpustily večerní porci sušenek zapitých horkou čokoládou…

K čem to je?
Další srandou, které katalogy nabízí, jsou domácí soupravy. Já nevím, jak vy, ale já bych si nóbl teplákovku za dva tisíce na doma nekoupila…

Není nad staré vytahané triko a pohodlné děravé tepláčky! Jak se znám, tak by mi bylo líto krásné soupravy a nosila bych ji stejně „mezi lidi“ a na doma by mi zase zbylo jen to staré oblečení.

magazin.cz

Není nad vyzkoušení
Katalogy s oblečením jsou prý výborným pomocníkem těm, kteří bydlí daleko od centra dění a do města za nákupy se hned tak nedostanou. Já bych si tedy dovolila protestovat.

Bydlím sice v hlavním městě, a tak by se mohlo říct: "Té se to mluví…" Ale… Stačí trochu zapojit mozek. Zásilkové firmy nabízejí vcelku pohledné věcičky, jenže jen naoko. Téměř pokaždé jde o nekvalitní věci a navíc pekelně předražené.

V kamenných obchodech najdete kousky o polovinu levnější a většinou máte jistotu, že nejsou stylově už tři roky mimo mísu. A tak radím jednou za půl roku vyrazit v době slev do většího města, kde najdete hypermarket a rozhodně nebudete vynaložené „námahy“ spojené s cestováním litovat.

Nejenže oproti objednávání hadříků z katalogů ušetříte, ale ještě budete mít jistotu, že vám oblečení padne a hlavně, že vám bude slušet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 227