Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lucie Hadašová / foto: Korzo

Módní patrola: Afrika, hippie a Horní Dolní

Módní policistka Lucka si posvítila na dalších pět dam, které si vyrazily do společnosti a doufaly, že budou zářit. Podařilo se jim to?

Zuzana Jandová s přítelem
Hodnocení: Zuzana – 80 %
                      Partner – 40 %

Zuzka má nepopiratelný smysl pro humor, alespoň co se oblékání týče. Mou pozornost upoutala už v létě výběrem podivného hybridu mezi sukní a kalhotami.

Šatičky, které nedávno provětrala na VIP večírku, jsou dalším nepřehlédnutelným kouskem. Sáčko s tříčtvrtečním rukávem letím okamžitě shánět, je totiž naprosto úžasné. Stříbrné lodičky se zbytkem až tak neladí, už tak výrazné šaty by zasloužily jednodušší model.

Přítel vypadá jako někdo, kdo nechal svého kluka doma a vyrazil pařit s nejlepší kámoškou.

magazin.cz


Lucie Hadašová
Hodnocení: 95 %

Efektní, elegantní, luxusní a hlavně slušivé. Lucka se vybičovala na maximum a zazářila jako opravdová star. Zlatavé tóny skvěle střižených šatů podtrhla psaníčkem do ruky a páskovými střevíčky. Model není až tak zdobný, tak by klidně unesl i nějaký šperk – stačily by elegantní hodinky nebo jemný náhrdelník.

magazin.cz


Pavlína Němcová
Hodnocení: 100 %

Pavlína, která se proslavila ve světě nejen jako modelka, ale i jako herečka, umí zaujmout. Hippies styl v jejím podání je luxusní a trendy. Batikované šaty společně s páskovými střevíci bez podpatků dávají jasně najevo, která doba Pavlínu inspirovala. Vše korunuje účes z dlouhých vlasů uprostřed předpisově rozdělený pěšinkou. Paráda!

magazin.cz


Nancy Johannes
Hodnocení: 95 %

Kdo jiný by se měl obléci do „Afriky“ lépe než Afričanka? Šatičky s jednoznačným potiskem Nancy doplnila stylovými doplňky ve stejném duchu. Vyšívaná brokátová kabelka je jaksi šlápnutím vedle, ale aspoň zůstávám klidná, že opravdu nikdo není dokonalý.

magazin.cz

Sisa Sklovská
Hodnocení: 10 %

Ach jo… Některý ženský to prostě neumí… Nezlobte se na mě, ale madam Sisa se neumí obléknout a navíc je bohužel vidět, že se o to úpěnlivě snaží, ale pozitivní výsledek je jaksi v nedohlednu. Ordinérní šaty se hodí tak maximálně někam do kabaretního představení v Horní Dolní.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 221