Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Renata Langmannová / foto: Korzo

Módní patrola: ležérní celebrity

Minule jsem si posvítila na dámy, které se hodily do gala. Dnes se zaměřím na opak, a sice na hvězdy i hvězdičky, které vsadily na pohodlný outfit. Povedlo se jim vypadat i v ležérním oblečení trendy?

Leona Machálková
Hodnocení: 65 %

Blonďatá zpěvačka vcelku povedeně sladila barvy jednotlivých kousků oblečení. Co se jí ale nepovedlo, je výběr doplňků. Tenisky jsou úplně mimo, takové tak maximálně na běh nebo do posilovny. Velká lesklá kabela odpovídá aktuálním trendům, ale ke sportovnímu stylu, který zvolila Leona, neladí. Odlesky vypadají luxusně, ale hodí se pro kombinaci spíše s elegantním outfitem.

magazin.cz


Kateřina Herčíková-Hrachovcová
Hodnocení: 85 %

Kateřina se stáhla do ústraní a spíš než svému specifickému stylu herectví se v současnosti věnuje nemocné zvířeně v ordinaci svého manžela – veterináře. Tentokrát ale udělala výjimku a kývla na moderování jedné společenské akce.

Při této příležitosti oblékla klasiku – džíny, bílý top a koženou bundičku a u té se zastavím. Krátké kožené bundy se staly letos hitem, neletí ale jen ty černé, nosí se vínové, lahvově zelené a ty odvážnější mohou sáhnout i po červených. Kateřině bych vytkla jen tmavě fialový kožený pásek, který trochu kazí celkový dojem. Černý by nenarušil čistý dojem z modelu.

magazin.cz


Renata Langmannová
Hodnocení: 90 %

Renata má právě po přehlídce, proto je tak výrazně nalíčená, jinak bych se do jejího přemalovaného obličeje jistojistě pustila.

U modelek se již téměř stalo folklórem, že k jejich oblíbenému oblečení mimo přehlídková mola patří džíny a triko. Na první pohled možná nuda, ale nejsou džíny jako džíny a není triko jako triko. Renata patří k těm vynalézavějším holkám, a tak i pohodlný model má v jejím podání šmrnc.

Džíny mají skvělou barvu, asymetrický top je sexy a barva ladí k jejím blonďatým vlasům.

magazin.cz


Gábina Partyšová
Hodnocení: 85 %

Při pohledu na Gábinu jsem si vzpomněla na nedávný komentář, podle něhož je nerozum vytahovat už teď v říjnu kozačky... Co prý budou dotyčné nosit v zimě?! Jenže už dokonce existují i letní kozačky. No nic, ke Gábině. Model je bez velkých chyb. Byla bych jen všema deseti pro v tomto případě sladit barvu kozaček a kabelky, jelikož jde o dominanty outfitu. Snad příště...

magazin.cz


Sandra Nováková
Hodnocení: 90 %

Sandra je mladá holka a mladistvá móda jí prostě bude slušet, o tom nemůže být pochyb. Světle růžová brunetkám sekne. Vrstvením dvou typů se elegantně vyhnula problému s příliš odhaleným bříškem. Vyměnila bych jen pásek s velkou sponou za sportovněji působící látkový či ve světlé barvě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 108