Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Avril Lavigne / foto: Shutterstock

Líčení Avril Lavigne. Její další triky

Protože vás zaujalo líčení podle Avril Lavigne, přinášíme další návody, jak se nalíčit jako ona. Tentokrát vybíráme její jemnější a civilnější looky.

Look č. 5
Civilní

Přirozené líčení není na zpěvačce téměř znatelné, přesto jí nechává zazářit.

Postup: Na vrchní i spodní víčko naneseme lehce fialový stín, který je letos na podzim trendy, tím zvýrazníme šedomodrou barvu očí. Řasenkou poctivě najdeme každou jednotlivou řasu, ale nepoužíváme tu extra zhušťující. Na líčko přidáme trochu světle růžové tvářenky, rty přetřeme balzámem. Nezapomeneme stínem v přirozené barvě vlasů nebo o odstín tmavším obtáhnout obočí. Pozor! Oblouky nesmí být příliš tmavé.

magazin.cz


Look č. 6
Diskovíla

Toto líčení je nenápadné, přesto však sexy.

Postup: Tmavě hnědou tužkou linkujeme vnitřní víčko a na horní i spodní z vnějšku naneseme hnědý stín. Tváře podpoříme třpytivým světlým zdravíčkem a rty přetřeme balzámem s leskem. Použijeme hnědou nebo fialovou řasenku, aby tolik nekontrastovala s pletí.

magazin.cz


Look č. 7
Něžná

Chcete-li působit dojatě a rozněžněle, zvolte určitě tento look.

Postup: Linku tentokrát naneseme jen na celé spodní víčko zvenku. Horní víčko zlehka poprášíme hnědým stínem a na spodní nepravidelně rozetřeme ten v petrolejové barvě. Pleť rozjasníme pudrem se třpytkami a rty pouze ošetříme jelením lojem. Nezapomeneme zvýraznit obočí.

magazin.cz


Look č. 8
Orientálně vášnivá

Postup: Při tomto líčení nešetřete antracitovým stínem na horním víčku a tzv. tvar banánku veďte stínem až k boční hranici nadočnicového oblouku, tak vytvoříte sexy kočičí oči. Linku vedeme jen do tří čtvrtin spodního víčka, měla by být černá. Nešetříme řasenkou pro objem. Na rty zvolíme růžovofialový lesk. Obočí je v tomto případě ještě o odstín výraznější než u předešlého looku.

magazin.cz


Look č. 9
Z vyšší společnosti

K elegantnímu outfitu Avril svázala vlasy a na sněhově bílé tváři opět nechala vyniknout záři svých očí.

Postup: Na horní víčko použijeme jakýkoliv tmavší stín z chladné škály, na vnějším spodním víčku vedeme do tří čtvrtin černou linku. S řasenkou to nepřehánějte, nepoužívejte tvářenku, zkuste na vrchní hranu lícních kostí ze strany nanést nějakou lesklou zlatavou tyčinku. Obočí by mělo vypadat přirozeně.

magazin.cz


Look č. 10
Osudová žena
Na večeři se svým milým vyniknete i takto jemně nalíčená s ležérním účesem.

Postup: Použijeme světle modrou nebo šedou řasenku a spodní víčko do půlky zvnějšku podmalujte světle šedou tužkou. Pleť rozsvítíme rozjasňujícím pudrem. Rty také lehce přepudrujeme a nakonec naneseme balzám.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 380