Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

Módní patrola: blondýny, nástup!

Dnes změna. Místo oděvů se zaměříme na účesy. První účesová pětka má jedno společné – krátký a navíc blonďatý sestřih.

Aňa Geislerová
Hodnocení: 85 %

Proměna zrzavé herečky v platinovou blondýnu svého času zahýbala stojatými vodami českého šoubyznysu. Od té doby už uběhl nějaký čas a musím přiznat, že jsem si na novou image Geislerové vcelku zvykla a dokonce se mi začíná líbit.

Rošťácký sestřih rtuťovité herečce sluší, má pro něj ten správný tvar hlavy a obličeje. Vím od známé, která je blízkou přítelkyní Ani, že si už od šestnácti přála radikální proměnu ze zrzky na ani ne blondýnu ale spíše na bělovlásku.

Konečně pro to našla odvahu po porodu dcery, má prý v plánu natočit jako bloncka několik filmů, ať má památku, a pak se zase vrátí k zrzavé. Uvidíme…

magazin.cz


Jana Fabiánová
Hodnocení:
90 %

Dcera zpěvačky Nadi Urbánkové se pokouší prorazit ve stejném oboru jako maminka, zadní vrátka si jistí tím, že se živí také jako stylistka a módní návrhářka. Na hlavě už měla leccos, ale tato poslední proměna má konečně švih. Kraťoučký sestřih sluší jejímu obličeji, jemuž vévodí velké oči, které tak ještě více vynikly.

magazin.cz


Natalie Ruden
Hodnocení:
80 %

Módní návrhářka si potrpí na extravaganci a okázalost a tomu samozřejmě musí přizpůsobit i účes. Krátké notně odbarvené vlasy jsou jejím poznávacím znamením už léta. Účes musí mít vždy asymetricky střižený, což mu dodává ten správný šmrnc.

magazin.cz


Marcela Březinová
Hodnocení:
70 %

Marcela odhodila napletené copánky a opět se vrátila ke svému typickému krátkému odbarvenému účesu. Zpěvačka je známá dračice a s dlouhými lokýnkami si ji představit neumím.

Na Marcele je jasně vidět, jak je údržba krátkého účesu náročná a že se návštěva kadeřnice rozhodně nedá dlouho odkládat. Tipnula bych si, že Marcela už ji o nějaký ten týden prošvihla.

magazin.cz


Hana Mašlíková
Hodnocení:
100 %

Paráda! Paráda! Paráda! Konečně „modelína“, která se nebojí vystoupit z řady a místo dlouhých nebarvených vlasů si nechá na hlavě udělat absolutně trendy účes. Sice asi o nějakou zakázku přijde, ale na druhou stranu je možné, že si ji všimnou klienti, kteří by ji jinak na svá mola nepozvali. Já jsem jednoduše nadšená a Hance fandím!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 387