Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Aichmajerová / foto: Korzo

Módní patrola: umí se celebrity líčit?

Co si budeme povídat, make-up dělá s ženskou tváří divy. Tedy pokud se to se štětečky, aplikátory a řasenkami umí. Tváře VIP mohou sloužit jako dobrý návod, jak na to. Ale pozor, i tady se najdou ženy, které se malovat neumí.

Iva Kubelková
Hodnocení:
85 %

Tvář kosmetické firmy snad ani nemůže vyjít na ulici bez make-upu. Iva je krásná žena, tak by mohl leckdo podotknout, že se líčit nepotřebuje, ale… Make-up nemá dotyčnou změnit, ale podtrhnout její přednosti a zamaskovat nedostatky. U Ivy mám jen problém s barvou a konzistencí make-upu, které nechtěně zvýraznily drobné vrásky.

magazin.cz

Zuzana Jandová
Hodnocení:
70 %

Odborníci do nás mohou rvát horem dolem informace o tom, že přehnané slunění je zdraví nebezpečné, stejně se vždycky najde někdo, kdo jejich výzvy nebude brát vážně… Zuzanina barva pleti už je dost za normálem, zvláště v tomhle sychravém počasí její snědá pokožka přímo bije do očí.

Modelka má podle všeho pocit, že musí své líčení přehánět, aby bylo vůbec v hnědé kůži patrné, opak je ale pravdou. Stačilo jen zvýraznit řasy, na ústa dát lesk na rty a na tváře trochu růže, aby jednobarevný obličej získal trochu na plastičnosti.

magazin.cz

Mirjam Landa
Hodnocení:
20 %

I naprostého neznalce pravidel správného líčení musí při pohledu na Mirjam napadnout, že tady něco nehraje… Černou tužkou orámované oči si může dovolit opravdu málokdo. Navíc takto tvrdé líčení naprosto nesluší křehkým blondýnkám, ono ale vlastně nesluší skoro nikomu. Zrovna tak mastný obličej není až tak úplně v kurzu…

Mirjam bych doporučila trochu upravit obočí, na pleť nanést make-up potlačující maštění, víčka vystínovat broskvovými stíny a pusu zvýraznit rtěnkou nebo leskem lehce do oranžova.

magazin.cz

Eva Aichmajerová
Hodnocení:
100 %

Eva má téměř dokonale souměrný obličej, který není potřeba make-upem korigovat. Moderátorka v tomto případě zvolila výraznější líčení očí a naopak na ústa nanesla rtěnku v neutrálním tónu. Tak je to správné kvůli zachování rovnováhy, což znamená vždy zvýraznit jen jednu partii – oči nebo rty – obojí by vypadalo přehnaně viz. Mirjam Landa.

magazin.cz

Alice Bendová
Hodnocení:
90 %

Alice má krásný tvar očí, který ještě zvýraznila jejich nalíčením. Dobře zvolenými stíny v zlatohnědém tónu také podtrhla jejich nazelenalou barvu. Detail hereččina obličeje prozrazuje, že ve velkém použila korektor na zamaskování kruhů pod očima, které tváři zbytečně přidávají léta.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 250