Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Budete krásné. A pomůžete...

Vězte, že není důležité, kolik za dar vydáte peněz, pokud má jeho cena ještě nějakou přidanou hodnotu. Touto přidanou hodnotou může být třeba příspěvek na nějaký charitativní projekt.

Roztomilí sobi
Chcete-li svému miláčkovi nadělit pod stromeček plyšáka, zajděte mezi v prosinci do parfumerie Marionnaud kdekoliv v České republice. Najdete tam plyšového soba ve třech barevných kombinacích, jehož koupí přispějete 100 Kč na Kliniku dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole. Cena sobíka je 299 Kč.

magazin.cz


Luxusní panenka

magazin.cz
Průvodcem po nové vánoční kolekci parfumerie Sephora je vánoční panenka Ruby, která by mohla potěšit třeba mladšího sourozence, její cena je 250 Kč a z každého prodaného kusu putuje 100 Kč Nadačnímu fondu Heleny Houdové Slunečnice, který se v České republice soustřeďuje na v různých směrech znevýhodněné děti.

Úžasný balzám na rty

Dokažte své nejlepší přítelkyni, že se na vás může obrátit v jakékoliv situaci. Zakoupíte-li od firmy The Body Shop dva spojené balzámy na rty s obsahem vitaminu A, C a E a máslem Karité, ochráníte nejen vaše rty, ale přispějete zároveň celou částkou na kampaň proti domácímu násilí v České republice.

S psychickým či fyzickým násilím se v životě setká každá třetí žena a 59 % z nich svěří své kamarádce. Více informací o této problematice naleznete na www.bkb.cz, www.donalinka.cz a www.domacinasili.cz.

magazin.cz

Atmosféra se svíčkami
Celou řadou výrobků podporuje znevýhodněné děti firma Oriflame. Na svátečním stole se bude vyjímat například sada oranžových svíček se stojánkem ve tvaru kytky, která stojí 80 Kč a 42 Kč z této ceny poputuje Nadaci Terezy Maxové pro znevýhodněné děti, které nemohou ani Vánoce ani svůj život trávit se svými rodinami, ale vězí v různých ústavních zařízeních.

Něco růžového

magazin.cz
I samotná hvězdná zpěvačka Alicia Keys podpořila 50 Kč z každého prodaného lístku na svůj pražský koncert kampaň „Avon proti rakovině prsu“, na svém koncertě předala organizaci šek na 500 000 Kč. Na Vánoce můžete někomu ze svých blízkých udělat radost různými dárky z této kampaně a ještě podpořit dobrou věc.

Mně osobně se nejvíc líbí klíčenka ve tvaru růžové boxerské rukavice „Bojuj a zvítězíš“ za 120 Kč, malý růžový batůžek, který se nosí přes prsa za 200 Kč nebo praktické zrcátko se zapínáním za 100 Kč. Více o kampani i prevenci se dozvíte na www.zdravaprsa.cz.

Krém s ekologickými úmysly

magazin.cz
Pokud má vaše mamka v oblibě výrobky firmy Yves Rocher, udělejte ji radost náhradní ekologickou náplní krému Inositol. Za každou náplň, kterou v prodejně zakoupíte, vysadí firma Yves Rocher 1 strom v rámci akce OSN „Sázejme pro planetu“. Náhradní náplň krému s obsahem 40 ml stojí 440 Kč.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 91