Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katie Price / foto: Daily Mail

Sexbomba Katie Price má stále co ukázat

Vnadná Katie Price nadělala jmění tím, že světu ukazovala svá ňadra i zbytek těla. I když už je jí přes třicet, nedávno oslavila 31. narozeniny, stále vypadá dobře. Hodně dobře…

Při představování nové řady spodního prádla Asda v Essexu si zaflirtovala s kamerami v červeno-černém spodním prádle. Podprsenka byla větší, takže zakrývala skoro vše, ale tanga naopak mnohé odhalila.

magazin.cz

 

Prádlo pro prsaté ženy

I díky tomu, že je Katie stále v úctyhodné kondici, se dobře prodává řada produktů jako třeba podzimní kolekce spodního prádla pro dámy stejně jako Katie obdařené pořádnými křivkami.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 

“Moje řada je pro prsatější ženy a zaručuji jim, že ňadra jim v tomhle prádle budou dobře držet a samozřejmě jim dodají sexy vzhled. Hodně lidí a firem se snaží na trh prosadit spodní prádlo díky vychrtlým, plochým modelkám, ale já chci využít svou rodinu a přátele, to je moje cesta,” vzkázala Katie módní branži.

 

Je pravda, že jakmile nějaké firmy přijdou na trh s reklamou plnou normálně tvarovaných dívek a žen, většina žen se raduje, protože většina z nich vypadá takhle a ne jako vychrtlé twiggy z běžných reklam.

magazin.cz

 
S pomocí chirurgů

U Katie Price je to ovšem trochu jinak, její ňadra nevytvarovala sama matka příroda. Původně měla velikost B, tedy dvojky, jenže s tím nebyla spokojená, a tak si je nechala zvětšit na D, tedy na čtyřky. S výsledkem operace ale také nebyla spokojená, a tak podstoupila ještě jeden zákrok, při němž už byla její ňadra vytvarována k naprosté spokojenosti jejich nositelky.

 

Jenže zatímco dámy s takto velkým poprsím mají přirozeně trochu větší celé tělo, Katie je štíhlá a má velká jen ona umělá ňadra. Takže sice je fajn, že vyrábí a dělá reklamu na prádlo pro prsaté, ale kdo nemá umělá ňadra, stejně si nemůže být jist, zda mu takové prádlo sedne jako někomu, kdo do něj bude dávat nepohyblivý silikon.

 

Ale silikon nesilikon, Katie prostě vypadá pořád dobře, takže vzkaz Magazínu zní: Katie, klidně se dál svlékej, dokud budeš vypadat takhle.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 072