Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Tyhle barvy vás v zimě rozzáří

Sice to za okny už nějaký ten pátek tak nevypadá, ale zima k nám dorazí až 22. prosince.

Barvy, které do našich šatníků vtrhly na podzim, v něm naštěstí zůstanou i v zimě. A tak se možná stane, že ulice letos nebudou tak šedivé a nudné.

Fialová
Letošním hitem chladných měsíců je bez debat fialová. A to od lila odstínů až k temně černofialové. Světlé odstíny vám dodají šťávu, ty tmavší jsou zase nebezpečně sexy. Výrobci masových značek za módními návrháři nezaostali a tak jsou obchody trendy fialové plné.

magazin.cz

V Humanicu seženete skvělé kotníčkové boty v tmavě fialové, u Bati zase hledejte vysoké disko kozačky v zářivě cyklámenové. Kenvelo je plné fialovošedé kombinace, která vypadá úžasně. V Terranově zase seženete krásný flaušový kabát, jak jinak než ve fialové.

Žlutá
Jasná sytá žlutá je dalších hitem podzimu a zimy. Krásně kontrastuje s již zmíněnou fialovou. Výsledkem takové kombinace je lehce extravagantní outfit ale stoprocentně trendy.

magazin.cz

Zkuste se mrknout do Reserved, kde mají štosy oblečení ve fialové a žluté. Umírněnější okrová z vás rázem vykouzlí lady, zkuste třeba úzkou sukní z C&A nebo svetřík s rolákem.

Hnědá
Hnědá letos trochu vytlačuje černou, alespoň co se doplňků týče. Hnědé kozačky z kvalitní kůže jsou nadčasovým kouskem, který uplatníte několik let. K hnědým botám nezapomeňte vždy doladit i kabelku. Nejlepší je samozřejmě ta ze stejného materiálu a ve stejné barvě, rozhodně zapomeňte na černou – tato kombinace vypadá lacině.

magazin.cz

Modrá
Ta letošní je jasná, pleti dopřeje vyniknout a prozáří oči. Sluší jak brunetkám, tak i blondýnkám. Sofistikovaný model vykouzlíte s pomocí námořnické modři. Mrkněte se do Promodu, kde pár krásných kousků určitě objevíte.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 399