Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Helena Zeťová / foto: Korzo

Módní patrola: co nosí sexbomby

V módní patrole si tentokrát přijdou na své i pánové. Na pořadu dne jsou totiž sexy kočky. I když tento pojem je hodně relativní. Co myslíte vy? Která z následujících dam skutečně sexappeal vlastní?

Helena Zeťová
Hodnocení:
80 %

Helena je podle mého pekelně sexy. Bílý top značky Denny Rose správně oblékla na holé tělo, což jistě vzbudilo zájem nejednoho z přítomných pánů. Černé kalhoty asi měly být na tělo, na vychrtlé zpěvačce ale trochu plandají.

magazin.cz


Dominika Mesárošová
Hodnocení:
10 %

Tahle holka je chodící reklama na lacinost a nic na tom nezmění prsa za šedesát tisíc a kabelka od Vuittona. Rudé minišaty jsou totálně mimo, účes podobný tomu, který nosí Kateřina Brožová, se k dvacetileté holce nehodí. Dominika skvěle předvádí, jak na to, když chcete vypadat jako stará-mladá.

magazin.cz


Taťána Kuchařová
Hodnocení:
95 %

Že se tahle kočka stylizuje do ženské tak o deset let starší, je stará známá věc. Je tedy zbytečné jí to vyčítat, jiná už asi nebude. Kostým s nádhernou bílou košilí Táně sekne. Jemná sada šperků se k outfitu skvěle hodí. Paráda!

magazin.cz


Eliška Bučková
Hodnocení:
75 %

Eliška je královnou krásy už nějaký ten pátek a denně získává nové zkušenosti. A tak se začíná v módě trochu orientovat a v laciných hadřících ji snad už nepotkáme. Bílé šatičky by byly fajn, ale bohužel jsou z velmi mačkavého materiálu, a to kazí dojem. Koukám, že si Miss nechala prodloužit vlasy, bez toho by asi mezi známé krásky nezapadla…

magazin.cz


Dominika Kadlčková
Hodnocení:
80 %

Tahle holčina se vzdala dobře rozjeté herecké kariéry, aby se mohla věnovat svému snu. Chce se stát topmodelkou. Dejme tomu, že proporce na to má, zajímavý obličej také, tak teď ještě trochu toho štěstíčka. Jo a taky přezout malé boty, ze kterých jí lezou palce.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 277