Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lilly Allen / foto: Daily Mail

Úlet Lily Allen. Vyrazila si v noční košili?!

Tak tohle je opravdu hodně mimo. Tahle noční košile mají být romantické šaty?

Zpěvačka Lilly Allen včera zastavila svým zjevem nejednoho chodce kráčejícího v blízkosti její oblíbené restaurace Nobu v centru Londýna. Důvodem šoku nebyla její přítomnost, ta je zde celkem obvyklá, ale zarazilo to, co měla na sobě.

magazin.cz

Její model působil, jako by ji pod pohrůžkou násilí oblékl cech šílených švadlen. Její růžové hedvábné dlouhé šaty, pod kterými prosvítalo spodní prádlo, včetně naprosto nemožných (alespoň k tomuto modelu) krajkových kalhotek, i při té nejlepší vůli evokoval noční košili. Nebo to noční košile doopravdy byla?

Nastal snad ten nepravděpodobný scénář, že Lily spokojeně podřimující ve své nové noční košili si najednou vzpomněla na schůzku v restauraci a protože nechtěla přijít pozdě vyběhla z domu tak jak byla?

magazin.cz

Zamýšlený křehký dojem pak definitivně dorazila velká černá kabela a krátké černé, blýskavé sako.

Včera se rozpoutala a utichla malá aférka mezi ní a Katy Perry, která sama sebe označila ze štíhlejší verzi Lily Allen. Lily jí řekla, že je „hrubá“ a Katy jí doporučila, aby „držela pusu“. Nicméně Katy se za svůj výrok omluvila: „Jen jsem si dělala legraci, chtěla jsem být vtipná. Nic z toho jsem nemyslela doopravdy. Komedianti by se neměli brát vážně.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 602