Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katie Holmes, Lily Allen a Kate Moss / foto: Splash

Trendy hvězd. Zkuste to jako ony

Přinášíme vám další várku trendů, které začaly nosit známé tváře a tak se podle všeho brzy stanou masovou záležitostí. Souhlasíte?

Kate Beckinsale, Lauren Conrad a Nicole Richie si vyrazily do světa v džínech sexy upnutého střihu, které navíc zdobí výrazné díry, kterých ale není mnoho.

K takovýmto kalhotám obujte lodičky a oblečte top širšího střihu, stejně jako to udělaly zmíněné dámy. Pokud máte kuráž, tak na hlavu podle vzoru Kate a Nicole narazte kulicha a vyrazte směle mezi lidi.

magazin.cz

Caridee English, Vanessa Hudgens a Heidi Montag se snaží dostat opět na výsluní nadkolenky. Proč ne? Jde o trend, který bude slušet mladým dívkám, zralé ženy by možná vypadaly směšně. Caridee, Vanessa i Heidi navlékly černé nadkolenky, vy ale můžete zkusit i odvážnější barvy.

Všechny tři také oblékly minišaty v šedé barvě. Ta je hitem sezóny, tak ji vyzkoušejte také.

magazin.cz

Katie Holmes, Lily Allen a Kate Moss se rozhodly předvést okolí nožky v černých punčochách a krátkých džínových šortkách. Lily touží ještě nějaké to kilo shodit, a tak se trochu skryla do dlouhého kabátu. Katie a Kate ale mají pro strach uděláno a oblékly sako.

magazin.cz

Kostky letí a v poslední době nejvíce na doplňcích. Důkazem jsou Miley Cyrus, Hilary Duff a Taylor Swift, které své krčky ovázaly šálami s tímto vzorem. Stejně jako ony se nebojte barev a zvláště doplňky volte výrazněji barevné, pomohou vám dotvořit outfit.

magazin.cz

Selena Gomez, Rachel Bilson a Nicky Hilton jsou mladé dámy, což potvrzují i jejich modely. Sáčko je velmi variabilní prvek, který se hodí nejenom k elegantnímu modelu, ale šmrnc dodá i tomu sportovnímu. Saka na fotografiích mají společný prvek, a sice kontrastní olemování, které trochu připomíná legendární model od Chanelu.

magazin.cz

Celebrity nosí také vzorované punčochy. Pozor, tady bohužel platí, že si takto zvýraznit nohy mohou jen vyvolené, které mají nožky gazelí.

Pokud se sháníte po plesových šatech, tak chtějte asymetrické s jedním odhaleným ramenem. Šperky volte v krásném vintage stylu. Možná, že doma objevíte brož po prababičce, v tom případě zajásejte a připněte si ji na kabát.

Barvy zimy u VIP jsou černá a zlatá, cyklamen, žlutá a lahvově zelená.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 182