Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

V čem ještě zazářit na konci zimy?

Zima se snad už blíží ke svému konci a již brzy mezi nás vpustí přívětivé jaro. Do té doby ale může uplynout docela dlouhá doba a nám nezbývá, než zimní oblečení ještě stále neukládat na dno skříní.

Čím si vcelku nudný zimní šatník můžeme zpestřit? Nebojte, možnosti tu jsou.

Kabát
Zapomeňte na nudné černé flaušáky neutrálního střihu. Nosí se extravagance, netradiční linie a hlavně barvy. Kabát letošní zimy by měl mít střih, který ani zdánlivě nebude připomínat oblíbený kabát vaší maminky.

Vsaďte na empírové střihy, inspiraci padesátými léty, krátké rukávy, výrazné spony, knoflíky. V jichž zmiňovaných barvách se můžete vyřádit. Trendem číslo jedna je fialová pak také vínová, tmavě růžová, zelená, žlutá a tmavě modrá.

magazin.cz

Krátké bundičky
Zvláště ty kožené se pomalu derou na výsluní, aby ne, na jaře je jistě unosíme. Dají se ale se správně zvoleným oblečením nosit i v zimě. Už neplatí pravidlo, kdy nesměl zpod vrchního dílu vykukovat spodní, tak si klidně pod krátkou bundu oblečte dlouhý svetr, kolem krku omotejte huňatou pletenou šálu a vyrazte směle do mrazivého počasí.

magazin.cz

Boty
Boty se stávají dominantou outfitu, ne jen jeho doplňující součástí. O těch zimních to platí dvojnásob. Kozačky shánějte buď na vysokém podpatku, a ty by pak měly být z česané ušně, nebo naopak z umělého vysoce lesklého materiálu. Kozačky na nízkém podpatku by měly připomínat jezdecké boty. Tak či onak platí nebát se ozdob, spon, třásní, průstřihů…

Opakem kozaček a dalším hitem jsou kotníčkové boty, do kterých se zasunuje spodní okraj kalhot. Co se týče barev, tak módní tvůrci opět diktují: nebát se barev!

Nesmím zapomenou také na punčocháče, které jsou na strmém vzestupu. Zahoďte nudné černé a pořiďte si vzorované, síťované, s květinovými potisky a nebo jednoduše výrazně barevné – červené, fialové, zelené, oranžové, žluté…

magazin.cz

Vzory
Stále frčí krajka a nemyslím tím jen tu na spodním prádle. Stačí si pořídit jedno tílko ze sexy krajky a máte vystaráno. Nosit ho můžete přes bavlněná trika či roláky a budete za hvězdu.

Stylizované květinové potisky se neztratí ani v zimě, naopak bude při pohledu na vás v květované sukni či topu každému hned mnohem lépe po těle.

Stále vedou také zvířecí potisky, ty jsou v módě už léta, ale letos je můžete odvážně zkombinovat třeba s kabelkou z lakované rudé kůže.

magazin.cz


Styly

Pokud chcete zazářit, sáhněte po gotice. Jejím základem je samozřejmě černá barva oblečení a kouřové líčení očí. Materiály tohoto stylu jsou samet a satén. Doplňky by měly být z bílého kovu a pokud možno výrazné a ve velkém množství.

Pánský styl je dalším evergreenem, ale jsou typy žen, které jsou v něm přímo k sežrání. Zkuste letos kostýmky z tvídu nedoplňovat obuví na podpatku, ale takovou, která je též inspirována pánským botníkem. Další volbou je k perfektně střiženým kalhotám zvolit sexy halenku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 208