Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: Topshop.com

Parfémy celebrit. Víme, který si vybrat

Chcete vědět, s jakou vůní budou trávit jarní a letní měsíce Kate Moss, Kylie Minogue nebo Celine Dion? Čtěte!

Vůně pod značkou slavných jmen někteří považují za pouhou komerci, jiní se jejich prostřednictvím chtějí přiblížit svému idolu. Ať už je to tak, či onak, vůně pod známým jmény minimálně odpovídají vkusu svých majitelů.

Jihofrancouzské jaro od Celine Dion

magazin.cz

Kanaďanka, která nedávno ohlásila svůj duet s Christinou Aquilerou a tuto mladou, progresivní kolegyni chválí, kde může, připravila na jaro novinku ve svém voňavém portfoliu s názvem Spring in Provence.

Popravdě, zatím její vůně mohly být blízké spíše těm z vás, kteří máte rádi i její hudební projev. Její nová vůně už je však trochu „vymakanější“, žádný pudrový, nevkusný, těžký závoj, jen lehce květinově sladký nádech, jako když stojíte na Azurovém pobřeží a za zády vám ve větru kýčovitě vlaje levandulové pole.
Hodnocení: 3 / 5

Čas na léto s Kate Moss

magazin.cz


Už trochu starší britská modelka našla svůj další výdělek ve vlastní značce parfémů. Zatím to jistě nemá zapotřebí, ale jednou se jí malé voňavé impérium bude hodit.

Nutno říci, že mezi „celebritími“ vůněmi jsou její dva předešlé parfémy poměrně výjimečné. Dlouho vydrží, vůně se „neláme“ do pouhé chemie, obě se vyznačují jistou vášnivostí a jsou těžké až opiové. Ani limitovaná edice vůně Summer Time tak není výjimkou, silně se okolo vás ovine, ale nestáhne vás ke dnu, jako dvě předešlé, nechá vás jen tak květinově povlávat a užívat si horké letní paprsky.
Hodnocení: 5 / 5


Svázaná Kylie Minogue

magazin.cz

Australská minizpěvačka, která zabojovala se zlou nemocí, má zřejmě ráda hodně těžké a sladké vůně a ze svého stínu nevystoupila ani v případě novinky Couture. Oproti předešlým parfémům, však tento nedopadl úplně nejlépe.

Flakón působí luxusně, ale nápad s vysokou krejčovinou a šněrovačkou se před vámi rozplyne jak podzimní mlha, když si na léto pořídíte „přetěžkou“ a „přechemizovanou“ vůni Couture, která nemá šťávu ani osobitost, je sladká až dopudrova a na závěr vás „majzne“ takovým nepříjemným nakyslým ocáskem.
Hodnocení: 1 / 5

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 282