Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ivana Trumpová / foto: Korzo

Slavné Češky po plastikách. Povedlo se?

Touha zastavit čas a uchránit tak vzhled před stárnutím je u některých žen neuvěřitelná.

Je dokonce tak velká, že dotyčné neváhají navštívit plastického chirurga i několikrát do roka s tím, aby jim ještě na nějaký čas pomohl uchovat mládí. Bohužel výsledek nebývá leckdy ohromující, ale spíše směšný…

Ivana Trumpová
Ivana čím dál tím víc vypadá jako svá vlastní karikatura. Tahle podnikavá žena odmítla přistoupit na to, že její šedesátileté tělo stárne.

Tvář se jí díky zákrokům plastických chirurgů zcela změnila a pozornost od groteskně působícího obličeje neodvedou ani diamantové šperky. Další kapitolou sama pro sebe je účes zcela mimo mísu, který Ivana tvrdošíjně odmítá už roky změnit.

magazin.cz

Helena Vondráčková
Helena se k plastickým operacím odmítá přiznat, nicméně při pohledu na její nepřirozený výraz si názor na věc každý jistě udělá sám. Bohužel jí ale k vyžehlenému obličeji neladí silně vrásčitý krk, který nemilosrdně prozrazuje, že ani zpěvačkám se stáří nevyhýbá...

Musí se ale uznat, že má Helena i přes šest křížků na krku skvělou postavu, na které je vidět pravidelný trénink.

magazin.cz

Hana Krampolová
Manželka Jiřího Krampola nedávno s velkou pompou a pod dohledem bulváru absolvovala hned několik zákroků na klinice plastické chirurgie. Osmačtyřicetiletá Hana zřejmě chtěla vedle svého sedmdesátiletého manžela vypadat jako dvacítka. Proboha proč? Dnes je z ní podivná figura bez výrazu a jednomu by se chtělo při pohledu na ni lítostí zaplakat.

magazin.cz

Blanka Matragi
Blanka se onehdá nechala slyšet, že se za každou cenu snaží vyrovnat svým mladým zákaznicím z řad pohádkově bohatých orientálních princezen. Bohužel při tom neváhala zaklepat na dveře plastickým chirurgům. Nutno dodat, že v jejím případě lékaři zatím odvádí precizní práci. Jen vlasy v závislosti na vytahování kůže obličeje ustoupily kamsi dozadu a návrhářka má v tváři lehce vyjevený výraz.

magazin.cz

Eva Pilarová
Při pohledu na Eviny fotografie staršího data vás napadne, že ani ona už si není podobná. A ano, je to tak, ani tato dáma neodolala falešnému vábení věčného mládí a podstoupila několik zákroků, podle všeho zvětšení rtů a lifting obličeje. Každopádně sedmdesátku by jí nikdo nehádal, ne?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 827